Ordina verwacht over het eerste halfjaar van 2004 een stijging van de winst voor amortisatie van goodwill en belastingen van circa 35%

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/05/2004 08:08
Vooruitlopend op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die hedenmiddag plaatsvindt, maakt Ordina N.V. het volgende bekend.

De markt voor ICT dienstverlening blijft tekenen van herstel vertonen, gebaseerd op de aanhoudende stroom van offerteaanvragen.
Het tempo en de mate waarin de markt herstelt, wordt in belangrijke mate beheerst door de algemene economische ontwikkelingen.
Overeenkomstig hetgeen Ordina publiceerde bij de bekendmaking van de jaarcijfers over 2003, blijven de tekenen van economisch herstel in Nederland tot op heden broos.
In vergelijking tot het eerste halfjaar van 2003 zijn de marktomstandigheden wel merkbaar verbeterd.
Gegeven de geschetste marktontwikkelingen, verwacht Ordina bij een vergelijkbare omzet over het eerste halfjaar van 2004 een resultaat voor amortisatie van goodwill en belastingen te realiseren dat circa 35% hoger ligt dan het resultaat voor amortisatie van goodwill, belastingen en reorganisatiekosten, zoals verantwoord in het eerste halfjaar van 2003.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL