Ordina en Topicus sluiten samenwerkingsovereenkomst voor spaar- en beleggingsproducten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/07/2014 11:07
Ordina en Topicus hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor spaar- en beleggingsproducten. Als onderdeel van deze overeenkomst, neemt Topicus de ontwikkeling en exploitatie van het softwarepakket Fundation over van Ordina. Ordina zal zich verder specialiseren in het begeleiden van de implementatie van het pakket. Fundation is een softwareapplicatie voor de administratie van spaar- en beleggingsproducten bij financiële instellingen. Het product is ontwikkeld door Ordina. Als onderdeel van de samenwerking zullen acht medewerkers van Ordina bij Topicus in dienst treden.

Daan Dijkhuizen, managing director van Topicus Finance: "Om klanten optimaal van dienst te zijn, zochten wij naar een uitbreiding van onze proposities met oplossingen voor vermogensopbouw en inkomensgroei. De overgang van Fundation naar Topicus sluit aan op onze ambitie om verder te groeien in softwareoplossingen voor financiële dienstverleners."

Volgens Rob Smeets, managing partner bij Ordina, past de samenwerkingsovereenkomst geheel in het profiel van Ordina: "Ordina legt zich steeds meer toe op het slim integreren van software in de context van onze klanten. Wij hebben veel kennis van bedrijfsprocessen van financiële dienstverleners. Dit in combinatie met onze ICT-achtergrond maakt ons tot een sterke speler waar het gaat om implementatievraagstukken van softwareapplicaties."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL