Kwart meer winst bij Canon de concurrent Oce

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/01/2004 12:04
De concurrent van Oce, Canon is een kwart meer winst gemaakt, Japans fabrikant van camera’s en kopieermachines Canon, heeft op jaarbasis in het vierde kwartaal een kwart meer winst geboekt tot Yen 74,96 miljard, omgerekend EUR 567 miljoen.
Dat was boven de marktverwachting en vooral te danken aan de toegenomen verkoop van digitale camera’s. De omzet klom in de laatste drie maanden met 3,9% tot Yen 894,9 miljard (EUR 6,76 miljard). De jaarwinst bedroeg Yen 275,7 miljard (EUR 2,10 miljard) bij Yen 3200 miljard omzet.
Canon rekent ook over lopend boekjaar op hogere resultaten: Een winststijging van 3,7 en een omzetstijging van 4,1%. De onderneming, die op sommige vlakken een rechtstreekse concurrent van ASML is, denkt dit jaar voor de productie van chips 123 steppers te verkopen en voor de productie van lcd-schermen 117. In 2003 waren dat er respectievelijk 80 en 95.
Dit onderstrepen de kansen voor Oce en de koers van heet aandeel Oce is dan vandaag tegen de trend in beter.
2 Maart a.s. is de AVA te Venlo en dan horen wij de stand van zaken en er zit nog EUR 0,43 slotdividend in het aandeel Oce.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL