P&O Nedlloyd los vandaag met +Eur 2,10 nu?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 03/08/2004 14:39
P&O Nedlloyd lijkt vandaag los te komen.
Schreven wij (red.XEA.nl) al op 20 juli j.l., P&O lijkt zich niets van de mineur aan te trekken op de beurzen door een stijging naar de EUR 29.
P&O Nedlloyd kwam na de emissie van ca EUR 23 af, maar vandaag lijken de "remmen" los voor dit fonds met nu een plus van EUR 2,10 op ruim EUR 30,50. Het oude niveau van ca. 34-35 is/komt weer inzicht!
P&O Nedlloyd komt de 12e augustus a.s. met cijfers en met nog steeds een goede vraag naar scheepsruimte en de daaraan verbonden goede tarieven (vooral vraag uit de Oostmarkt/Azie) en dan kunnen die cijfers van P&O Nedlloyd wel eens beter zijn dan de analisten verwachten.
Wij van de redactie gaan uit van een winst voor dit jaar 2004, van tussen de EUR 3 en 4, en daar zal dan een dividend van EUR 1,50 tot 1,75 uit betaald kunnen worden.

P&O Nedlloyd's bestuurder Ph. Green nam onlangs ook al een klein voorschot op de cijfers, door een aankoop van 3000sts P&O Nedlloyd te kopen op 24,07 euro.
Mensen die in de keuken kunnen kijken, geven meestal wel een goede kijk op de zaken aan de beleggers, die willen volgen!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL