P&O Nedlloyd onttrekt zich aan negatieve sentiment op de beurs.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/07/2004 10:50
P&O Nedlloyd weet zich aardig aan het negatieve sentiment op de beurs te onttrekken en herstelt zich in koers na de overname van P&O
De koers van het aandeel was na de emissie van de ca. EUR 37 teruggezakt naar de ca. EUR 23. Nu staat ondanks de malaise op de beurzen het aandeel P&O Nedlloyd weer op ruim EUR 29.
Er werd eerst gevreesd, dat de tarief opleving van korte duur zou zijn. China was de "trekker" en dat zou zo weer over zijn, was de verwachting.
Nu, dat lijkt anders uit te pakken en China wist pas nog een groei van ca. 9,6% te realiseren en de vooruitzichten in China zijn nog steeds goed. Wat daar op dit moment gebeurt, een en al economische activieteiten, in alle sectoren.
Hierdoor en dat werd ook gezegd op de AVA in maart j.l van Nedlloyd, de tarieven zullen zeker ca 2 jaar voor de Combinatie goed blijven.
De vooruitzichten blijven dus goed en Topman de heer P.N. Green heeft dit laten zien. Hij heeft per 26 mei 2004 een kleine positie in de P&O Nedlloyd van 3000 stuks genomen, op een koers van EUR 24,07.
Het is niet veel, maar het "signaal" is wel goed.
Als de topman zelf een positie neemt en die kan in de "keuken" kijken, wat heeft de belegger dan nog voor verder advies nodig.
Wij van de redactie van XEA.nl, hadden P&O Nedlloyd al op een kopen staan en dat werd door de transactie van de heer P.Green, onderstreept.
a.s. Augustus de 12e komen de cijfers en die kunnen wel eens voor een verrassing zorgen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL