Emissie Nedlloyd geslaagd.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/04/2004 08:30
De aandelen uitgifte voor de overname van het 50% belang van P&O Nedlloyd is een succes geworden, slechts weinigen beleggers hebben hun claims verkocht en geen gebruik gemaakt van hun "recht"! Van de 9.138.544 zijn ca. 150.000 stukken niet geplaatst, dus 98,4% wel geplaatst.
Ook is er weer een nieuw 5% belang aanmelding bij de AFM binnen gekomen, een goed teken aan de wand en dit ondersteund de blijvenzitters in Nedlloyd.
Fidelity Funds-SICAV uit Luxemburg heeft een belang van 5,75% genomen in Koninklijke Nedlloyd. De melding is van 2 april 2004.
In december 2002 bouwde het in Luxemburg gevestigde beleggingsfonds een belang van 5,06% (uit april datzelfde jaar) af naar 0%.
De nieuwe naam gaat worden: Royal P&O Nedlloyd. Vanaf 16 april worden de nieuwe aandelen op de beurs verhandeld, ook worden er opties op uitgegeven.
Gisteren was de laatste dag van de handel in claims en het aandeel sloot op EUR 31,40.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL