Jointventure P&O Nedlloyd doet het goed.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/01/2004 08:38
ERS Railways de joint-venture van P&O Nedlloyd en Maersk Sealand, die vorig jaar oktober 2003 werd gestart, doet het goed. Momenteel gaan er wekelijks 28 container shuttle treinen tussen de Rotterdamse haven en Duitse terminals in Germersheim, Neuss and Mainz.
Wat doet ERS Railways? ERS Railway is een kleine organisatie met korte communicatielijnen, met een dynamisch management team, dat zorgt voor een constante ontwikkeling en optimalisering van de werkzaamheden en visie van het bedrijf. De kundige en ervaren operators staan in nauw contact met de flexibele en betrouwbare machinisten en rangeerders van de treinen en dat zorgt voor een betrouwbare dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden.

Op dit moment is het zo succesvol met groei in deze spooractiveteiten, dat het bedrijf naar meer personeel uitkijkt en dat is een goed teken in deze tijd van "ontslaan" van personeel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL