Unieke confrontatie in Europees ontwikkelen. De nieuwe man A. de Haan bij MDC (AM) ook van de partij.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/12/2005 17:56
Op het PropertyNLforum 2006, dat op 11 januari om 11.00 uur in de Passenger Terminal in Amsterdam wordt gehouden, vindt in unieke confrontatie plaats tussen Europese ontwikkelaars. De nestor van het Nederlands ontwikkelen geeft daar één van zijn zeldzame openbare optredens. Ton Meijer heeft niet alleen de bekendste centra en kantorencomplexen in Nederland ontwikkeld, maar is al sinds de jaren tachtig actief in het buitenland. Vanuit zijn meer dan 25-jarige ervaring ontwikkelt hij nu het grootste onderhanden Nederlandse ontwikkelingsproject: Frankfurt (Zeill). In Nederland zijn alle ogen gericht op Ode te Amsterdam. Hij verkocht vorig jaar MAB aan Bouwfonds dat op zijn beurt nu weer te koop staat. Meijer is nog steeds betrokken bij de grote projecten.
In het strijdperk ontmoet hij degene met de meest besproken overstap in 2005 in het Europese vastgoed, Arnold de Haan. De Haan werd in Nederland bekend bij Wereldhave maar werd nog bekender als miljardenacquisiteur bij het open-endfonds CGI. Hij stapte op voordat de Duitse bom barstte. Nu is er een open-endfonds van de Deutsche Bank dat niet meer aan zijn verplichtingen kan doen. Zijn Europese ervaring zet hij nu in als opvolger van Hans van Veggel: hij wordt de hoogste man van de commerciële vastgoedactiviteiten van AM. AM is de meest succesvolle zelfstandige ontwikkelaar in Europa met een bijzondere projectenportefeuille in Turkije. Op het moment van het PropertyNLforum worden de contracten getekend waarbij de commerciële vastgoedactiviteiten worden overgedragen aan het Morgan Stanley Real Estatefund. Meijer en De Haan debatteren over de rol van financieringsconstructies en architectuur bij het ontwikkelen tussen nu en 2011.


Het PropertyNL Forum 2006

Het PropertyNL Forum 2006 staat in het teken van het vijfjarig bestaan van PropertyNL. Daarom kijken ook andere sprekers vooruit naar 2011. Alle trends die van belang zijn voor vastgoedprofessionals, voor de 101 beslissers in het vastgoed en zij die dat willen worden, komen op het forum aan de orde.

Ook zijn er films over internationale trends bij wonen, ontwikkelen, beleggen en financieren nu en in 2011 en is ook de grote maquettemarkt te bekijken.

Het programma vangt aan om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur met aansluitend de PropertyNL lustrumborrel

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden?
Kijk op www.propertynl.com, bel 020-575 33 217 of mail naar: forum@propertynl.com.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL