AM verkoopt Espacio Méditerraneo (Cartagena, Spanje) aan WestInvest

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/12/2005 11:48
WestInvest Gesellschaft für Investmentfonds mbH heeft het winkelcentrum Espacio Méditerraneo aangekocht voor haar Publikumsfonds WestInvest 1. AM ontwikkelt dit project in Cartagena, in het zuidoosten van Spanje, gesitueerd op een snijpunt van snelwegen. De opening zal naar verwachting in het voorjaar van 2007 plaatsvinden.
Espacio Méditerraneo Retailpark zal bij voltooiing circa 100.000 m2 omvatten, bestaande uit winkelruimte, een casino, een bioscoop en ongeveer 4.600 parkeerplaatsen. Het complex strekt zich uit over twee niveaus met een totaal winkeloppervlak van 40.000 m2. Op de benedenverdieping zal een grote huurder (anchor tenant) uit de textielbranche zijn intrek nemen, terwijl de bovenverdieping wordt verlevendigd met vrijetijdsvoorzieningen en foodcourts.

Concept
De architectuur is een allegorie van de zee en het havenleven. Delen van het complex verbeelden een vuurtoren, een golfbreker, zeilen, havenfaciliteiten en een groot oorlogsschip. De architectuur roept bovendien het gevoel van binnenrollende golven op.
Het concept voor Espacio Méditerraneo is ontwikkeld door T+T Design uit Gouda. L35 Arquitectos SA, gevestigd in Madrid, tekent voor de architectuur.

Stevige positie in Spanje
Met de voltooiing van de winkelcentra Espacio Léon en Espai Gironés heeft AM Spanje al een stevige positie in de Spaanse markt opgebouwd. De ontwikkeling van winkelcentra in dit land geeft uitvoering aan AM’s strategie om haar activiteiten in Zuid-Europa verder uit te bouwen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL