Keuze dividend AM (Amstelland MDC)

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/05/2004 07:56
Het keuze dividend van AM (Amstelland MDC) is vaste gesteld op 1 : 18 en de datum van vaststelling was de ex.div. datum van 19 mei j.l.
Wij van de redactie waren uitgegaan van 1;17, daar AM schreef dat het iets boven de slotkoers zou zijn, de slotkoers van 19 mei was EUR 7,10.
Op basis van de huidige koers van EUR 7,15 is de beleggers nadelig uit met deze verhouding, dus zouden wij voor het contant kiezen. De koers van EUR 7,74 is pas break-even. (18x 0,43).


Nagekomen bericht van AM,
In een telefonisch contact met de heer Tiekstra (AM), deelde hij mede dat de 1:18 de juiste is. In de afweging van een herstelde koers van het aandeel AM, meestal na de ex.dividend datum, zijn wij tot deze keuze verhouding gekomen.
Door deze verhouding is de "verwatering" dus zeer beperkt, de meeste beleggers zullen voor contant kiezen en de buitenlandse beleggers voor keuze.
Een goed besluit!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL