KLM verlaagt haar instaptarieven naar Europese steden

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/03/2011 16:48
Amstelveen, 1 maart 2011 - KLM verlaagt vanaf morgen de tarieven vanuit Nederland naar een groot aantal Europese bestemmingen. Een retourticket kost voortaan €99 op een twintigtal Europese bestemmingen.

De tickets bieden uiteraard de service en kwaliteit die de passagier gewend is van KLM. KLM vliegt altijd op luchthavens dichtbij de steden. Het tarief van het ticket is altijd all-in retour. Klanten hebben keuze uit veel en gunstige vertrektijden. Zo zijn er bijvoorbeeld zes vluchten per dag naar de stad Barcelona. Daarnaast mag de klant kosteloos een stuk ruimbagage van 23 kilo meenemen.

KLM voert per komende zomer dagelijks 22 extra vluchten uit op Europese bestemmingen. Dit is een toename van 9,5% in aantal vluchten en 850.000 in stoelen gedurende deze zomer. De extra vluchten worden uitgevoerd op populaire bestemmingen zoals Madrid, Barcelona, Genève, Berlijn en München en op strategisch belangrijke markten in Groot-Brittannië en Scandinavië.

KLM biedt een groot aanbod van vluchten naar vele Europese steden vanuit haar thuishaven Schiphol. KLM is daarom interessant zowel voor de zakelijke reiziger, als voor de vakantieganger die een stedentrip boekt.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL