Imtech-CEO verwacht doel winstmarge te halen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/10/2010 18:09
GOUDA (AFN) - Bestuursvoorzitter Rene van der Bruggen van technisch dienstverlener Imtech verwacht dat het bedrijf zijn doelstelling voor een winstmarge van 6 procent al dit jaar zal halen. Dit zei de topman dinsdag tegen persbureau Reuters.

Imtech mikt erop in 2012 een operationele winstmarge (ebitda-marge) te realiseren van 6 procent. ,,Het zou moeilijk zijn om de 6 procent marge in 2010 niet te halen'', zei Van der Bruggen.

De topman sprak verder over de groeistrategie van Imtech. Hij zei te voorzien dat de omzet uit Scandinaviƫ de komende jaren zal groeien van 600 miljoen euro naar maximaal 1 miljard euro. Het bedrijf kijkt op dit moment naar overnamemogelijkheden in Spanje, Scandinaviƫ en Ierland.

Imtech is in overleg met zijn banken over herfinanciering van de kredieten. Van der Bruggen zei te verwachten hierover voor februari volgend jaar iets te kunnen melden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL