Imtech versterkt positie in Noorwegen door overname Olav C. Jensen & Søn

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/03/2009 07:41
Gouda - Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat het - via haar Scandinavische divisie NVS - de Noorse technische dienstverlener Olav C. Jensen & Søn heeft overgenomen. De Noorse mededingingsautoriteit heeft de overname, die rechtstreeks bijdraagt aan de winst per aandeel, goedgekeurd. Het management van Olav C. Jensen & Søn blijft na overname aan.

Olav C. Jensen & Søn is een kleine technische dienstverlener die gespecialiseerd is in technisch onderhoud en beheer. De onderneming is gevestigd in Ski in Noorwegen, een regio die strategisch tussen de steden Oslo en Fredrikstad ligt. Deze regio is snelgroeiend en het aantal op de markt aanwezige technische maintenancecontracten groeit navenant. In dit marktsegment beschikt Olav C. Jensen & Søn over een prima marktpositie. Met ongeveer 15 medewerkers wordt circa 3 miljoen euro opbrengsten op jaarbasis gegenereerd.

Groei in Scandinavië
In november 2008 heeft Imtech NVS overgenomen. NVS is met opbrengsten van circa 350 miljoen euro op jaarbasis één van de grootste technische dienstverleners in Zweden, Noorwegen en Finland. De overname past in de strategie van Imtech voor verdere versterking van de positie in Scandinavië. Olav C. Jensen & Søn zal als een separate business unit operen binnen de Noorse organisatie van NVS.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL