Imtechnology voor U gelezen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/01/2009 08:40
Aan het woord de CEO Dr.Ir. R. van der bruggen
De orderportefeuille stijgt tot EUR 4,5 miljard. Het jaar 2008 heeft Imtech uitstekend afgesloten. De operationele marge nam toe. De goed gevulde orderportefeuille, die met 18% steeg tot 4,5 miljard en ook in kwalitatief opzicht beter is dan vorig jaar, geeft vertrouwen voor de toekomst.
Imtech heeft haar positie als Europese dienstverlener het afgelopen jaar versterkt. Niet alleen door autonome groei, maar ook dankzij de overname van een groot aantal gezonde en succesvolle bedrijven. Op die manier wist Imtech de bestaande posities in Spanje en op de maritieme markt te versterken.
Met name de overname van NVS veroverde Imtech in één klap een vooraanstaande positie op de Scandinavische markt. Met 6 overnames en onze bestaande ICT- activiteiten behoord Imtech inmiddels tot de topspelers in de ICT markt van de Benelux, de UK en de DACH-landen (tw. Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk). Kenmerkend zijn de sterke partnerships met wereldmarktleiders IBM en Microsoft. In groeimarkten als energie(besparing),milieu, water en fijnstof werd goede vooruitgang geboekt. Imtech is prima gepositioneerd in door de overheid gesubsidieerde markten als mobiliteit, railinfra en onderwijs. Imtech beschikt over duizenden onderhoudscontracten in veel verschillende marktsegmenten, die een goede basis voren voor meerjarige continuïteit.
Imtech is een solide bedrijf en ligt op koers met haar strategisch groeiplan tot 2012 t.w een opbrengstniveau van 5 miljard.
Bovendien hoort Imtech tot de beste werkgevers van Nederland. In de gerenommeerde InCompany 2009 steeg Imtech van de 32e naar een 14e plaats.
Heeft U als interesse voor een werk job bij Imtech

www.imtech.eu

reactie XEA.nl
Wij zien Imtech als een basissteen in de portefeuille.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL