Beleggers volgen ons advies over CSM

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/04/2004 14:10
Wij zijn positief over het aandeel CSM en dat laten wij zien door o.a. in de modelportefeuille, daar zit CSM al van het begin af in.
Ook schreven wij na de jaarcijfers CSM, dat het aandeel ondergewaardeerd is en toen was de koers ca. 18 euro, dat was rond 20 februari.
Daarna hebben wij 28 maart nog eens aandacht aan CSM besteedt, door te schrijven dat CSM een turn-around aandeel was en kon profiteren van een aantrekkende USA dollar. De verhouding met de euro/dollar was toen 1,22 en daar staat nu ca. 1,19
De koers van het aandeel is daarna gaan oplopen naar de EUR 19,79 en bij ons kwamen berichten binnen over een mogelijke opsplitsing van het bedrijf CSM. Dat was begin april en daar schreven wij over en nu vandaag staat de koers van het aandeel CSM op EUR 21,35.
Bij ons liepen de "tranen" uit de ogen bij het lezen van sommige adviezen over dit bedrijf, maar de nuchtere beleggers blijken toch het aandeel op te pakken.
Ook zit er nog eens EUR 0,80 dividend in de koers van het aandeel CSM en daar kunnen de beleggers ook een keuze dividend voor nemen. De AVA is 21 april a.s. te Amsterdam.
De werkelijke waarden van dit aandeel zou bij een eventuele "opbreek" ca. het dubbele zijn.
Wij vinden dat dit aandeel nog steeds ondergewaardeerd is, ondanks de stijging van ca. EUR 3,50 in korte tijd.
Wij blijven CSM een koopkandidaat vinden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL