CSM heeft Kate's Cakes in de UK geacquireerd tegen een bedrag van £ 20,5 miljoen voor de aandelen plus de overname van £ 12 miljoen aan schuld.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/08/2007 08:19
Kate’s Cakes is een succesvol en vooraanstaand leverancier van premium cakes, muffins, cookies en desserts bestemd voor Out-of-Home markten. Kate’s Cakes heeft een productiefaciliteit in Arlington West Sussex en biedt werk aan 470 mensen. De omzet bedraagt £ 23 miljoen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf sterke groei gerealiseerd. Het succesvolle managementteam blijft verbonden aan het bedrijf. Door deze acquisitie zal de groei van CSM in deze premium segmenten versnellen.
Gerard Hoetmer, CEO van CSM: “Deze acquisitie zal samen met de recente acquisitie van Titterington’s in de VS extra waarde creëren voor CSM in het hoogwaardige Out-of-Home marktsegment. Dankzij deze acquisities zullen wij versneld mondiale samenwerking kunnen aangaan met de marktleiders in deze snelgroeiende marktsegmenten.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL