KPN nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/03/2005 11:22
KPN met proef digitale televisie op mobiel.

Digitale TV van KPN wordt mobiel. KPN start dit jaar in Nederland twee pilots met digitale televisie via de mobiele telefoon. Deze zomer doet KPN samen met Digitenne, Nozema en TNO een technische proef. In het najaar volgt een uitgebreide praktijkproef met 500 gebruikers. Met deze nieuwe toepassing kunnen gewone televisieprogramma's in 'real time' en met haarscherp beeld op het mobiele toestel worden bekeken, net alsof men thuis op de bank zit.

KPN start Europese mobiele service provider.

KPN lanceert een nieuwe activiteit: een Europese mobiele service provider onder de naam SYMPAC.
Doel is om internationaal opererende bedrijven één aanspreekpunt te bieden voor mobiele telefonie in de Europese landen. Door met SYMPAC één Europees contract te sluiten, kunnen aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd worden. Ook hoeft maar met één partij een contract te worden aangegaan.


KPN introduceert BlackBerry Internet Service voor particulieren en kleinbedrijf in Nederland KPN en Research In Motion® (RIM®) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) hebben op 1 maart de introductie van de BlackBerry Internet Service™ in Nederland aangekondigd. Particulieren en kleine bedrijven krijgen hiermee de beschikking over een toonaangevende mobiele oplossing voor communicatie en toegang tot informatie.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL