KPN kan met adsl12 plus scoren.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/03/2005 16:09
KPN kan met adsl12+ scoren, wij van de redactie zijn ook van kabel naar de KPN overgestapt (ADSL) en binnenkort krijgen wij ook het+ erbij. Dit biedt ons meerdere mogelijkheden en die zullen de andere klanten van KPN ook positief vinden. Hiermee zal KPN een markt openbreken. Ook is het juist wat de heer Scheepbouwer zegt, als de "Opta" ook maar toestemming geeft voor onze nieuwe ontwikkelingen.
KPN zal dus eerst moeten investeren om de winst binnen te kunnen halen en dat is "toch" meestal zo. Daarom konden de aandelen van de Staat zo doorgeplaatst worden bij de groot beleggers (instituten). Die zagen ook de nieuwe ontwikkelingen bij en voor KPN.
Onze techneut (teamlid) is zeer gecharmeerd van de diensten van KPN en daarom was een overstap van de Kabel naar ADSL eenvoudig. Kabel had toch zo (onze) beperkingen. Ook ziet KPN het internet beter zitten dan in het verleden, en daar wordt nu stevig op ingespeelt. Dit zal ten kostte gaan van medewerkers en dan te hope, dat dat via een natuurlijk verloop gaat. Wel wil KPN daar tot ca. 2010 op inspelen. Dit zal ook minder kosten (minder gedwongen ontslagen) met zich meebrengen.
Ook de dividend verhoging spreekt aan en daardoor ontstaat er een bodem onder de koers van het aandeel KPN (rendement van ca. 5%). Dat de koers nog wel even kan dippe, is goed mogelijk, maar wij zien toch dat de investeeringen straks de winst kunnen versnellen. Hier zal de beurs op vooruit gaan lopen.
Daarom zien wij (red.) een gefaseerde aankoop van KPN op een koers van tussen de EUR 6,75 en de EUR 7,25 voor de middellange en lange termijn wel zitten.
De daytraders moeten naar een RTC kijken en KPN links laten liggen, KPN lijkt naar betere tijden te gaan.
Vandaar ons houden/bijkopen. KPN doet nu ruim EUR 6,90.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL