Belastingdienst kiest voor Mobiele Oplossingen van Getronics PinkRoccade

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/10/2005 14:30
Getronics PinkRoccade en de Belastingdienst/Centrum voor ICT (B/CICT) hebben recentelijk een raamovereenkomst getekend voor het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Mobiele Oplossingen voor een periode van ten minste twee jaar.

Binnen de raamovereenkomst gaat Getronics PinkRoccade in opdracht van B/CICT, mobiele oplossingen realiseren voor diverse afdelingen binnen de Belastingdienst zoals bijvoorbeeld de Douane, Fiod-ECD (Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst - Economische Controle Dienst), B/CA (Belastingdienst Centrale Administratie). Om de diverse projecten met betrekking tot mobiel werken op een kosteneffectieve, veilige en kwalitatief hoogwaardige manier in te vullen, worden in de markt bewezen producten gebruikt. Getronics PinkRoccade treedt hierbij op als systemintegrator en betrekt derde partijen bij de uitvoering van de projecten.

Na een Europese Aanbesteding en een zorgvuldig selectietraject is volgens B/CICT juist Getronics PinkRoccade geselecteerd, vanwege een goede prijs/prestatie verhouding gecombineerd met een snelle levertijd. Tevens werd positief beoordeeld dat de door Getronics PinkRoccade opgegeven referentieprojecten in lijn lagen met de in de offerte aangeboden oplossing. Met deze opdracht verstevigt Getronics PinkRoccade haar positie in de Mobility markt en binnen de Rijksoverheid.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL