ICT bestedingen omhoog.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/07/2005 10:51
Het blad Computable schrijft deze week, vooral extra uitgaven aan software en beveiliging gaan omhoog.
De ICT-bestedingen zitten nog steeds in de lift en een derde van de 608 ondervraagde ict-professionals en -directeuren verwacht het komende jaar een hoger bedrag te mogen besteden. Slechts 12 procent houdt rekeing met een daling van de begroting.
Ook lokale Overheden verwachten meer geld uit te geven. Lokale overheden in Europa zijn veel optimsitischer over hun ict-budget in 2005 dan Centrale overheden.
De aanslagen in London hebben nu bewezen, hoe belangrijk beveiliging is.
Er werd wel door politici gezegd, privacy moet er zijn, ja zeggen steeds meer mensen, tot een bepaalde hoogte!
Nu blijken de camera's duidelijk haar nut te hebben en daar zal meegeleefd moeten worden.
Bedrijven van beveiliging en ICT bedrijven die daar aandoen, zullen daar de vruchten van plukken, hoe wrang het ook mag zijn/klinken.
Kijk ook naar een Nedap, met haar beveiligingsproducten (winkelpoortjes), maar ook Unit4 Agresso en andere ICT bedrijven.
Automatisering kan nog zoveel voor een bedrijf betekenen en besparen. Het is niet alleen de registratie van de boekhouding meer, maar kijk eens naar andere onderwerpen.
Onze techneut heeft voor een begravenisondernemer een ontwerp gemaakt, nu kan de persoon, die straks komt te overlijden alles al regelen op gebied van de grafsteen, kleur steen en vorm, de tekst, foto erop etc.. Dit kan bij leven op een CD gezet worden en als het zover is, is het "klaar is kees"! Geen misverstanden meer door de 'erven', want het ligt vast.
Zo zullen steeds meer mogelijkheden benut kunnen worden en die lijken eigenlijk onbeperkt.
Ook zullen IBM, Apple, SAP en noem maar op, uitkijken naar de bedrijven in de 'dienstverlening', de grote jongens zelf zitten aan hun platform van hun winst mogelijkheden en dan is een uitbreiding naar de IT en ICT een goede uitbreiding.
Het is niet met wie, maar wanneer!
Een gedeeltelijke belegging van uw budget in deze aandelen, zal op de middel en lange termijn haar rendement op gaan leveren.
Ieder heeft zo zijn/haar eigen favorieten bedrijven en ze zijn nu nog redelijk betaalbaar.
Overweeg het en neem het eens door met uw accountmanager.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL