Nieuwe dienstverlening Getronics, E-mail Management vergroot transparantie bedrijven

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/10/2004 15:50
Wet- en regelgeving vereist archivering van e-mail

Nieuwe regelgeving en voorschriften zoals Sarbanes Oxley Act, IFRS, BASEL II en code Tabaksblat noodzaken tot zorgvuldig beheer en archivering van bedrijfsinformatie. De ervaring leert dat bij veel organisaties de formele communicatie -intern en extern- via e-mail verloopt zonder vastlegging daarvan voor auditing en controle. Getronics speelt in op deze ontwikkeling en introduceert haar dienst 'E-mail Management'.

Voordelen van de nieuwe Getronics dienst zijn het veiligstellen, bewaren en het moeiteloos kunnen inspelen op de continue groei van e-mail. In de nieuwe service zijn tevens zaken opgenomen als digitale archivering, content supervisie en ondersteuning bij het doorlichten van dossiers en het voldoen aan de wetgeving betreffende transparantie en rapportage. Met deze dienst kunnen organisaties nog vóór 1 januari 2005 voldoen aan de transparantie die vereist is voor een gunstige krediet beoordeling volgens BASEL II en de internationale financiële rapportage.

"Getronics wil een e-mail management functie van hoog niveau tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze nieuwe dienst levert bedrijven een directe operationele kostenbesparing en een aanzienlijke vermindering van risico's, voortkomend uit bedrijfsvoering en wettelijke verplichtingen", aldus Dan van Deursen, Solution Director Enterprise Content Management van Getronics Nederland.


bron. Getronics

Dit is een van de diensten waar wij al over schreven en er zal nog veel van de IT en ICT bedrijven gevraagd worden. Er zal steeds meer van de diensten gebruik gemaakt worden van de IT en ICT bedrijven.
Daarom vinden wij (red.XEA.nl) dat Getronics niet de waardering krijgt die zij verdient.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL