Getronics overnamekandidaat van Microsoft ?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/07/2004 08:29
Na het "blauwtje" bij SAP, kan Getronics wel eens de "kandidaat" van Microsoft worden.
Beide doen al veel samen en tegen de huidige prijs van ca. EUR 2 kan Microsoft daar geen miskoop aan hebben.
Microsoft zit aan het eind van z'n groei en zal naar andere zaken moeten kijken en dan kan een uitbreidingen naar systemen wel eens de oplossing zijn.
Wij zitten voor Microsoft wat hardop te denken, maar Microsoft kan dan wel geld naar de aandeelhouders willen terug sluizen, maar dat is niet de oplossing van haar probleem. Microsft zal moeten blijven groeien, wil zij de concurrentie willen bijhouden/voorblijven. Daarom zou een stap naar de systemen zo'n verkeerde niet kunnen zijn.
Want, er moet nog zoveel worden geautomatiseert, dagelijks worden cijfers "uitgeprint" en op een andere afdeling weer "ingeklopt". En dat zou anders kunnen. En daar kan een combinatie Getronics- Microsoft, voor de oplossing kunnen gaan zorgen.
Met het ruime kasgeld van Microsoft zo tussen de 50 en 60 miljard dollar, kan met dat geld een uitbreiding in een andere soort branche, de "systemen", zeker weer voor winstgroei kunnen gaan zorgen.
Wat zou er niet mooier kunnen zijn, dan voor veel problemen een soort "standaard" systeem te hebben.

Daarom gingen onze gedachten, na het oplopen van een "blauwtje" bij SAP door Microsoft, naar Getronics.
Dan kan er na het samengaan, directer worden geautomatiseert, standaardsystemen voorradig en meer gebruik van Linux. Linux is minder gevoelig voor storingen en betrouwbaarder.
Misschien dat wij (XEA.nl) de beide bedrijven aan het denken zetten, wij wachten af.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL