Getronics wint voorlopige gunning voor netwerkinfrastructuur UWV

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/02/2004 10:41
Voorlopige gunning voor driejarig contract met een verwachte waarde van EUR 9 miljoen

In een door het UWV uitgeschreven aanbesteding bleek de aanbieding van Getronics het best te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Het betreft een driejarig contract voor onder andere installatie, beheer en onderhoud van de netwerkinfrastructuur met een verwachte waarde van EUR 9 miljoen. Het contract biedt tweemaal een optie tot verlenging met een jaar. De definitieve gunning wordt in februari 2004 verwacht.

"Door de complete netwerkinfrastructuur uit te besteden realiseert het UWV een aanzienlijke kostenbesparing terwijl ze tegelijkertijd de kwaliteit van het netwerk verhoogt", aldus Oswald Coene, Algemeen Directeur Getronics Nederland en lid van de Raad van Bestuur van Getronics. "Bovendien zal de door ons te implementeren standaard ICT-omgeving dermate flexibel zijn dat het klaar is voor organisatieveranderingen in de toekomst."

Redactie;
Werk dicht bij huis en Getronics draait weer als ouderwets lijkt het.
Een goed teken en straks de obligatiehouders eruit en diversen tevreden partijen; medewerkers, aandeelhouders en klanten. Dit is de basis voor een hogere koers!






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL