Cisco waardering voor Getronics.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/01/2004 09:22
Getronics has been officially re-certified as a Cisco GOLD certified partner in USA.
Getronics has again met all requirements for achieving GOLD certification, including personnel, support, specialization and customer satisfaction. Getronics has continued to demonstrate that it is qualified to sell, install and support Cisco solutions in USA. Your Cisco Account Manager will be ordering an updated personalized plaque on your behalf.
Cisco places great emphasis on customer satisfaction. In order to maintain GOLD certification, Getronics will be required to participate in Cisco's customer satisfaction program and meet the objective for the USA theater.

Dit is een mooie meenemer voor Getronics. Wij van de redactie zijn positief over de order van de Gemeente Den Haag. Uit een Europees aanbod van circa 10 spelers is Getronics gekozen. Dat zal met de prijs en kwalitiet te maken hebben, maar ook de deskundigheid en het spoedig ter plaatse zijn bij ongemakken.
De duur van het contract is 10 jaar en dat is voor ons het belangrijkste, dat geeft aan dat Getronics weer als "volwaardig" is geaccepteerd bij de bedrijven en dat is goed voor de continuiteit van het/de bedrij(f)/ven en een steun voor nieuwe beleggers.
Daarom verhogen wij ons aanbeveling naar "strong-buy" voor Getronics.
Nieuw management met jonge "fris" denkende mensen, zal aanslaan bij de bedrijven en er worden steeds kleine en grotere orders binnengehaald.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL