GETRONICS VERHUIST CORPORATE HOOFDKANTOOR NAAR AMSTERDAMSE REMBRANDTTOREN

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/12/2003 11:30
ICT dienstverlener Getronics verhuist zijn corporate hoofdkantoor naar de Rembrandttoren in Amsterdam. De verhuizing moet in de loop van februari 2004 zijn voltooid. De belangrijkste reden voor de verhuizing is dat het huidige onderkomen aan de Donauweg op het bedrijventerrein Westpoort in Amsterdam te groot is geworden.

Getronics CEO Klaas Wagenaar: “Met de verhuizing naar de Rembrandttoren markeren we het begin van een nieuwe periode, een nieuw elan. Als gevolg van de herziene strategie is de corporate staf aangepast aan de behoefte van de landenorganisaties en zitten we te ruim in onze huisvesting. We zijn vervolgens op zoek gegaan naar een onderkomen met uitstraling, gelegen dichtbij de verschillende disciplines van bedrijfsadvies die in en rond Amsterdam zijn gevestigd. Bovendien moest het nieuwe hoofdkantoor goed toegankelijk zijn met openbaar vervoer en over een snelle verbinding met Schiphol beschikken. De Rembrandttoren voldoet aan deze voorwaarden.”

Op het corporate hoofdkantoor van Getronics werken circa 70 mensen. Zowel het huidige als het toekomstige hoofdkantoor van Getronics zijn huurpanden. De huidige hoofdvestiging van Getronics is in gebruik sinds midden jaren tachtig. In de naaste omgeving bevindt zich inmiddels een aantal vestigingen van de Nederlandse organisatie. Deze blijven in gebruik.

Redactie,
Met deze overgang zullen de kosten ook weer worden verlaagd. Te groot voor zoveel minder mensen zal in de kosten snijden, te denken val aan beveiliging van het gebouw etc.
Goede zaak voor Getronics.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL