Getronics

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/04/2001 07:25
Ja, Getronics daar lijkt de rust terug te keren en ook de koers heeft de bodem gehad. Volgens insiders was de koers teveel doorgezakt en is een herstel naar een juistere waardering op zijn plaats. Een koers van 15 euro kan over een jaar weer op de borden staan, maar ook in oktober van dit jaar. IBM komt vandaag weer met 15% hogere winst en als het sentiment weer richting Computer en ICT gaat dan is Getronics ook aan de beurt voor betere resultaten. En die mogelijkheid is niet onwaarschijnlijk, onze indruk op de AVA was dan ook positief, langjarige contracten (outsourcing) en in het 3e kw. 2001 zou dan de marges weer gaan stijgen. De koers van Getronics was d.d. 18 april 5,56 euro.
Kijk eens voor de korte termijn naar de verschillende series calls 6 euro en voor de lange termijn call okt. 2003 10 euro prijs 1,10 euro.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL