Rabofacet kiest voor logistieke dienstverlening van Getronics

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/11/2003 09:27
Rabofacet, de centrale ICT-dienstverlener binnen de Rabobank Groep, heeft Getronics opdracht gegeven voor de uitvoering van het logistieke proces voor de aanschaf van ICT-apparatuur. Deze dienstverlening maakt onderdeel uit van de Managed ICT Services die Getronics al voor de Rabobank verricht en bestaat uit het direct leveren en indien gewenst pre-installateren en/of de on-site installeren van hardware en software. Het gaat daarbij onder meer om desktops, laptops, printers, netwerk- en randapparatuur. De Rabobank Groep heeft voor deze strategie gekozen vanwege het schaalvoordeel (grote volumes) en de merkonafhankelijkheid. Met de opdracht - Getronics spreekt over Supply Chain Solutions - is een volume van meer dan 20 miljoen euro per jaar gemoeid.

Voor het uitvoeren van bestelorders door een Rabobankmedewerker is een koppeling tot stand gebracht tussen de Raboshop en de Getronics portal. Daardoor ontvangt de besteller direct alle informatie over bijvoorbeeld leverdatum en factuurinfo en kan hij bijzonderheden aangeven zoals of de desktop al dan niet moet worden geconfigureerd en/of geïnstalleerd. Mocht dat het geval zijn, dan verzorgt Getronics de gewenste pre-installatie en/of de on-site installatie. Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van reversed logistics. Hierbij worden EOL-producten (End Of Life) opgehaald en vervolgens gereed gemaakt voor herinzet, wederverkoop of vernietiging.

Volgens de overeengekomen SLA (Service Level Agreement) dient een opgegeven bestelling binnen drie dagen te zijn uitgevoerd, wat wil zeggen dat binnen deze tijd de bestelde apparatuur op locatie moet zijn afgeleverd.

De Rabobank Groep (met circa 350 Rabo-banken en zo'n 1500 vestigingen in ons land) is een brede financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. De diverse bedrijfs­onderdelen werken nauw samen om de door de klanten gewenste diensten en producten aan te kunnen bieden tegen de best mogelijk prijs-kwaliteitsverhouding.


Mooie opdracht voor Getronics en geeft wel aan dat het vertrouwen bij de klanten weer voor 100% terug is (red.)



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL