Fortis Venturing, de innovatietak van Fortis, neemt belangrijke participatie in QueroMedia ter ondersteuning van haar Europese expansie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/10/2006 14:22
QueroMedia, voorheen SE-Marketing, is een internetmarketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online advertising. Sinds zijn oprichting in 1999 heeft het bedrijf mooie referenties opgebouwd in search marketing. Zowel zoekmachine optimalisatie als search advertising zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid op het internet. Search marketing resulteert niet alleen in een verhoogd aantal bezoekers maar stimuleert ook het aantal online en offline verkopen. De beperkte instapkost en de focus op rendement maken van search marketing een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven.

QueroMedia is het eerste Belgische agentschap dat door Google werd erkend als "Google AdWords Qualified Company. Het is een ISO-9001:2000 kwaliteitsbedrijf en door de Vlaamse overheid erkend als BEA (Budget voor Economisch Advies) dienstverlener.

Als Belgisch bedrijf met een internationale focus en een meertalig team streeft QueroMedia naar de uitbreiding van zijn internationale portefeuille, door aanwezig te zijn in de verschillende Europese landen. QueroMedia UK en Nederland staan al in de startblokken. Fortis Venturing wil dit bedrijf steunen in haar Europese expansie door een participatie van 26 % te nemen. Managing partners Tom en Geert Bogaert behouden de overige aandelen.
Fortis Venturing gelooft in het groeipotentieel van Queromedia en wenst met deze participatie de commerciƫle wisselwerking tussen haar partners en haar ventures te versterken.

Over Fortis Venturing
De reden waarom binnen Fortis een entiteit toegespitst op "corporate venturing" werd opgericht, is het feit dat er een ontzettend groot potentieel van creatieve en vernieuwende ideeƫn bestaat die gewoon de nodige ondersteuning vereisen om te worden uitgewerkt en gerealiseerd. Fortis Venturing heeft als opdracht die ondersteuning te verschaffen vanuit de overtuiging dat de combinatie van een vernieuwend idee dat de nodige steun geniet en een ondernemer die op aangepaste begeleiding kan rekenen, voor Fortis en zijn klanten het verschil kan maken.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL