Fortis stemt als eerste bank pensioenspaarfondsen af op alle verschillende beleggingsstrategieën van klanten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/09/2006 17:22
Vanaf maandag 25 september biedt Fortis haar klanten een vernieuwd
"Fortis B Pension Fund" aan. Afhankelijk van zijn beleggingsstrategie zal een klant kunnen kiezen tussen een pensioenspaarfonds met meer of minder aandelen en dus respectievelijk meer of minder risico. Het huidige Fortis B Pension Fund wordt in deze productformule het "Balanced" fonds met een 50/50 verhouding tussen aandelen en obligaties. Daarnaast worden er 2 nieuwe fondsen gecreëerd: "Fortis B Pension Fund Stability" (benchmark 30/70) en "Fortis B Pension Fund Growth"(benchmark 70/30). Klanten zullen gratis kunnen switchen tussen "Stability", "Balanced" en "Growth".

Met dit aanbod speelt Fortis in op de veranderende beleggingsstrategieën die een belegger in zijn verschillende levensfasen kan aanhouden. Zo kan een jongere pensioenspaarder met een zeer lange beleggingshorizon resoluut voor rendement kiezen met de "Growth" formule, gaandeweg kan hij het risico op zijn portefeuille temperen door terug te schakelen op de "Balanced" formule om tegen het einde van zijn beleggingshorizon verder terug te schakelen naar de "Stability" versie. Hiermee gaat Fortis verder dan de concurrenten, die ook wel een defensief pensioenspaarfonds aanbieden maar de dynamische belegger over het hoofd zien.
Deze vrije strategiewijziging is niet enkel van toepassing op nieuwe contracten maar ook op al bestaande pensioenspaarrekeningen van Fortis.

Meer info:
www.fortisbank.be\beleggen



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL