Fortis best trade Services bank in Belgie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/10/2003 13:34
Handelsfinanciering is een activiteit van Global Trade Services (GTS), een afdeling van Fortis Bank. GTS helpt de klanten van Commercial Banking bij de betalings- en leveringsrisico’s, een belangrijk onderdeel bij export- en importtransacties. GTS biedt een verscheidenheid aan risicoverlagende producten aan en verleent assistentie bij de ontwikkeling van speciale betalingstechnieken.

Fortis neemt volgende stap bij beursgang van Amerikaanse verzekeringsactiviteiten
Op 25 september 2003 maakte Fortis bekend een openbaar aanbod van aandelen in zijn Amerikaanse verzekeringsactiviteiten te zullen doen. Fortis, Inc. heeft vandaag, onder haar toekomstige naam Assurant, Inc., bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission een verklaring tot registratie (S1) gedeponeerd in verband met de voorgenomen beursgang.
Fortis is bezig zich schijnbaar op te maken voor iemand het "hof" te maken, want anders is het zo rustig rond Fortis.
Misscien dat Fortis toch meer in de "effecten-branche" ziet, zoals wij "proefden" tijdens de AVA.
Als de omzetten op de beurs toenemen, kan er verdient worden aan provisies. Wel heeft Fortis een reorganisatie in "adviezen" aangekondigd, maar in de bewaarneming valt meer in te verdienen, dus een grotere portefeuille moet het streven zijn.
Wij wachten af, bij het dividend van EUR 0,88 maak je wel meer dan 5% rendement.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL