Ageas organiseert Buitengewone Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/02/2011 17:45
Ageas organiseert een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Utrecht op 23 maart, en in Brussel op 30 maart.

In verband met deze Buitengewone Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders worden op 9 februari de volgende documenten op de website van Ageas gepubliceerd (www.ageas.com):
· de oproeping tot de Vergadering, het machtigingsformulier en de agenda van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ageas SA/NV en ageas N.V.;
· de toelichting op de agenda van ageas N.V. en ageas SA/NV, waarbij de toelichting bij ageas N.V. de volledige agenda voor de Vergadering bevat; en
· het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur van ageas SA/NV, opgesteld overeenkomstig artikel 604 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders worden enkel toegelaten en zullen enkel kunnen stemmen voor het aantal aandelen dat ze bezitten op de Registratiedatum en voor de welke ze de intentie hebben kenbaar gemaakt om hun stemrecht uit te oefenen tijdens de Vergadering(en), en dit ongeacht het aantal aandelen dat ze bezitten op de dag van de Vergadering(en).

Deze Registratiedatum wordt vastgesteld op:
· 23 februari 2011 om middernacht (CET) voor ageas N.V., overeenkomstig de nieuwe Nederlandse wetgeving;

· 21 maart 2011 om middernacht (CET) voor ageas SA/NV, overeenkomstig de mogelijkheid daartoe geboden aan de Raad van Bestuur door artikel 21 c) van de statuten van de vennootschap.

Door de instelling van een Registratiedatum kan worden afgezien van het blokkeren van aandelen totdat de Vergadering daadwerkelijk plaatsvindt.

Eventuele vragen over deze Buitengewone Vergaderingen van Aandeelhouders kunt u stellen via de website van Ageas, www.ageas.com.

Ageas is een internationale verzekeringsmaatschappij die kan terugblikken op ruim 180 jaar vakkennis en ervaring. Als één van de 20 grootste verzekeraars van Europa heeft Ageas ervoor gekozen om zich toe te spitsen op Europa en Azië, twee regio's die samen het grootste deel van de wereldwijde verzekeringsmarkt vormen. De activiteiten van de groep zijn ondergebracht in vier Business Units: België, het Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa en Azië. In België is de maatschappij via AG Insurance de onbetwiste marktleider in zowel individuele levensverzekeringen als employee benefits, en één van de topspelers in niet-leven. Ageas is eveneens sterk aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, als derde grootste verzekeraar voor personenwagens. De maatschappij heeft ook dochterondernemingen in Frankrijk, Duitsland en Hongkong. Daarnaast onderscheidt Ageas zich door het uitbouwen van partnerships met sterke financiële instellingen en belangrijke distributeurs in andere markten en door succesvolle partnerships in Luxemburg, Italië, Portugal, China, Maleisië, India en Thailand. Ageas stelt meer dan 11.000 mensen tewerk en int jaarlijks ongeveer EUR 16 miljard premie-inkomsten.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL