Fortis verkoopt haar aandeel in ICBC (Asia) aan ICBC

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/12/2007 15:49
Fortis kondigt aan dat het vandaag een akkoord heeft bereikt om haar aandeel van ongeveer 8,23% in ICBC (Asia) (100.913.330 aandelen en 11,2 miljoen warranten) te verkopen aan ICBC, het moederbedrijf van ICBC (Asia), voor een totaal bedrag van ongeveer EUR 170 miljoen. De verkoop maakt deel uit van het financieringsplan voor de aankoop van bepaalde onderdelen van ABN AMRO.

Luc Henrard, CEO of Fortis Azië: "ICBC is en zal een belangrijke partner blijven van Fortis en we kijken er naar uit om onze uitstekende relatie met hen in China verder te ontwikkelen".

Fortis is een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Wij bieden onze particuliere, zakelijke en institutionele klanten een breed pakket van producten en diensten via de eigen kanalen, in samenwerking met het verzekeringsintermediair en via andere distributiepartners.
Met een marktkapitalisatie van EUR 40,3 miljard (30/11/2007), behoort Fortis tot de 15 grootste financiële instellingen van Europa. Onze sterke solvabiliteit, onze aanwezigheid in meer dan 50 landen en de toewijding en het professionalisme van onze 60.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL