Met de lancering van het Single tarief speelt Fortis in op de veranderingen in de samenleving

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/10/2007 14:29
Het zogenaamde traditionele gezin heeft de laatste twee decennia grondige veranderingen doorgemaakt. Door het grote aantal echtscheidingen komen er steeds meer nieuw samengestelde gezinnen bij en anderzijds wordt ook de groep singles steeds groter. Het aanbod van financiƫle producten en diensten richt zich nog vaak op de doelgroep "gezinnen" wat eigenlijk niet meer strookt met de samenstelling van onze samenleving. In 2006 was 1 persoon op 7 single. Uit een analyse van het klantenbestand van Fortis is tevens gebleken dat 70% van de Easy Pack-houders een single gebruikersprofiel hebben. Fortis wenst haar aanbod optimaal op maat van de klant af te stemmen en lanceert daarom het Single tarief dat vanaf 1 januari 2008 toegepast wordt. Klanten die de enige gebruiker zijn van hun rekening genieten voortaan van het voordeliger Single tarief.

SEPA

De verschillende nationale bankkaarten van de Europese landen dienen te voldoen aan de vereisten van SEPA. Dit betekent dat met elke betaalkaart even gemakkelijk in binnen- en buitenland betaald kan worden en dat deze betalingen niet meer automatisch zullen gelinkt zijn aan een bepaald betaalschema (Maestro of BC/MC). Fortis speelt hier op in door voor elke kaart standaard de mogelijkheid te bieden om zowel in binnen als buitenland te betalen.

De tarieven

Zichtrekening* Basic Pack Easy Pack Service Pack
Standaard tarief 19,20 EUR 37,20 EUR 78,60 EUR
Single-tarief 31,20 EUR 69,00 EUR
Beheer van de rekening 12 EUR Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen


*Bij een gewone zichtrekening betaalt de klant apart voor elke dienst.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL