2 oktober 2007 - Fortis, RBS en Santander - US Registration Statement effectief verklaard

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/10/2007 15:03
In het kader van de voorgestelde overname van ABN AMRO door RFS Holdings en in vervolg op de mededeling van 28 september in verband met de Amerikaanse regelgeving, maken Fortis, RBS en Santander (samen de "Banken") bekend dat de US Securities and Exchange Commission het Registration Statement on Form F- 4 ("Form F-4") dat door RBS is gedeponeerd en waarin inbegrepen het U.S. offer document, effectief heeft verklaard. Hiermee wordt ten dele voldaan aan voorwaarde (h) van het bod. Als gevolg hiervan is het RBS nu ook toegestaan om - na afronding van het bod - haar gewone aandelen uit te geven aan houders van aandelen ABN AMRO en American Depository Shares ABN AMRO in de Verenigde Staten ter voldoening aan de verplichtingen van RFS Holdings die voortvloeien uit de voorwaarden van het bod (zoals nader omschreven in het US offer document). Exemplaren van Form F-4, waarin begrepen het U.S. offer document, kunnen kosteloos worden verkregen via de website van de SEC: http://www.sec.gov.
De Banken zijn van mening dat dit een verdere belangrijke stap betekent in het voldoen aan de op het bod van toepassing zijnde voorwaarden en verzoeken de aandeelhouders van ABN AMRO het bod van de Banken te accepteren voor de afloop op vrijdag 5 oktober om 15.00 uur Amsterdamse tijd (9.00 uur 's ochtends in New York).
Exemplaren van het Biedingsbericht en van andere documenten die door verwijzing in het Biedingsbericht zijn opgenomen, kunnen, behoudens dezelfde beperkingen als die voor het Bod gelden, kosteloos worden verkregen door contact op te nemen met het Nederlandse omwisselkantoor of de global information agent op de hierna genoemde adressen en telefoonnummers.
Houders van gewone aandelen ABN AMRO of American Depositary Shares ABN AMRO dienen contact op de nemen met het Nederlandse omwisselkantoor of de global information agent op de hierna genoemde adressen voor informatie over hoe zij hun aandelen kunnen aanmelden.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL