Corus heeft beste website van Nederland

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/04/2006 16:27
Corus is uitgeroepen tot winnaar van de Beste Werkgeverssite van Nederland. Ook in de categorie Chemie/techniek/productie werd Corus eerste, evenals in de categorie Multinationals. Shell won de publieksprijs. De prijsuitreiking vond plaats op 13 april in de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

Volgens het juryrapport is de website van Corus onomwonden gericht op het interesseren van geschikte kandidaten. De site weet het belang van nieuw talent voor de organisatie overtuigend te brengen. De website communiceert met de kandidaat door het gedoseerd en op onderhoudende wijze aanbieden van alle relevante informatie. De doeltreffend vormgegeven website toont consistentie en zal zowel wo´ers als vmbo´ers prikkelen om in contact te komen met deze organisatie.

De bekendmaking van de Beste Werkgeverssite van Nederland was de afsluiting van een bijeenkomst over online werven van personeel en het inzetten van online instrumenten in de arbeidsmarktcommunicatie. De bijeenkomst was georganiseerd door de sectie Strategisch Recruitment van Nyenrode en het vakblad IntermediairPW.

IntermediairPW beoogt met het onderzoek de kwaliteit van corporate websites systematisch en professioneel te meten en verbeteren.

bron: Corus IJmuiden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL