Corus hoofdsponsor Bevrijdingspop Haarlem

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/03/2006 11:17
sponsorschap de aandacht op zich vestigen als grote werkgever in de regio met aantrekkelijke banen.

Corus heeft de komende jaren veel nieuwe medewerkers nodig. Het staalbedrijf investeert in nieuwe installaties. Ook heeft het bedrijf de komende jaren te maken met een aanzienlijke uitstroom van medewerkers die met pensioen gaan. Om dit verloop op te vangen zoekt Corus goed gekwalificeerd technisch personeel. Mbo'ers, maar ook hbo'ers en academici.

Bevrijdingspop Haarlem, het oudste en grootste bevrijdingsfestival van Nederland, is bijzonder verguld met de sponsoring door Corus. Bevrijdingspop Haarlem trekt jaarlijks zo'n 150 duizend bezoekers en is het grootste gratis openluchtfestival van Nederland. Jaarlijks werken 350 vrijwilligers mee om het festival van de grond te trekken.

Bevrijdingspop Haarlem is, net als de andere bevrijdingsfestivals van Nederland, onderdeel van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Het gezamenlijke thema is dit jaar: Vrijheid maak je met elkaar. Lange Frans en Baas B vormen dit jaar de zogeheten 'helikopter-act'. Zij vliegen met een helikopter van festival naar festival. Namen van andere acts op Bevrijdingspop Haarlem zijn nog niet bekend gemaakt.

Reactie XEA.nl,
Dit is een goed bericht en het vrijkomen van nieuwe arbeidsplaatsen is een goed signaal naar de beleggers toe. Ook kunnen de "jonge" medewerkers een nieuwe inbreng hebben, wat goed is voor Corus.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL