Open dag Corus Training Centre. en nieuws over de prijs verhoging.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/11/2005 14:08
Het Corus Training Centre (CTC) houdt dinsdag 15 november van 16.00 - 20.30 uur een open dag. Jongeren tussen de 16 en 23 jaar kunnen in het CTC terecht voor informatie over de gratis opleiding tot procesoperator, onderhoudsmonteur, stuwadoor of energie-operator. Als vooropleidingseis voor deze opleidingen (met salaris en baangarantie) geldt een vmbo-diploma of een havo of vwo 3-4 overgangsrapport met wis- en natuurkunde.
Om een goede indruk te krijgen van Corus in IJmuiden staat ook een bezoek aan Warmbandwalserij 2 en de havens op het programma. Ook is tijdens de open dag de racewagen van coureur Jan Lammers te zien waarmee hij dit jaar deelnam aan de 24 uursrace van Le Mans.

Het Brits-Nederlandse staalconcern Corus gaat de prijzen voor warm en koud gewalst en dompelverzinkt gegalvaniseerd staal in het Verenigd Koninkrijk verhogen.
Gemiddeld zullen de prijzen vanaf 1 januari 2006 met 15 Britse pond per ton worden verhoogd.
De reden hiervoor is de geleidelijke verbetering van de vraag naar deze producten. Ook wil Corus op deze manier de in 2005 gestegen kosten compenseren.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL