Openendagen bij Corus Training Centre

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/08/2005 09:04
Het Corus Training Centre in Velsen Noord houdt komend schoolseizoen drie open dagen: op 15 november 2005, op 24 januari en 21 maart in 2006. De open dagen beginnen om 16.00 uur en duren tot 20.30 uur. Er is een doorlopend programma. Jongeren tussen de 16 en 23 jaar kunnen tijdens de open dagen allerlei informatie krijgen over de gratis opleiding tot procesoperator, onderhoudsmonteur E en W, stuwadoor of energie-operator.

Als vooropleidingseis voor deze opleidingen (met salaris en baangarantie) geldt een vmbo-diploma met wis- en natuurkunde of een havo of vwo 3-4 overgangsrapport met wis- en natuurkunde. Om een indruk te geven van het staalbedrijf staat ook een bezoek aan Warmbandwalserij 2 en de havens van Corus op het programma.

Aanwezig is ook de originele racewagen van Jan Lammers, waarmee hij dit jaar deelnam aan de 24 uursrace van Le Mans. Doe mee aan de bandenwissel-competitie en maak kans op mooie prijzen.

Op deze manier weet Corus je was a.s. belegger of medewerker je te activeren (Red. XEA.nl).




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL