Corus op Nationale Carrierebeurs

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/03/2005 10:26
Corus is vrijdag 11 en zaterdag 12 maart aanwezig op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI te Amsterdam. In stand 54 presenteert Corus zich als ambitieuze werkgever, met afwisselend werk voor mensen die geïnteresseerd zijn in technologie, teamwork en nieuwe uitdagingen.

Corus zoekt technisch mbo-ers, hbo-ers en jonge academici. Mensen met initiatief en durf. Die creativiteit hebben, en ideeën uitwerken tot kansrijke voorstellen waarmee Corus zijn ambities kan waarmaken. Corus in IJmuiden behoort tot de top drie van de Europese staalindustrie, maar streeft naar meer.

Daarom innoveert Corus in staal en techniek. Het bedrijf denkt in oplossingen. Levert alleen hoogwaardig staal voor toepassingen die niet meer zijn weg te denken uit de maatschappij. Samen met internationale klanten werkt Corus aan veiligere auto’s, slimmere en milieuvriendelijke verpakkingen. En denkt het bedrijf mee over de bouw van duurzame woningen en kantoorpanden.

Redactie XEA.nl,
Vraag ook eens ter ondersteuning van ons idee, om de AVA in London gelijk tijdig in IJmuiden te houden voor de Nederalndse beleggers. Met een mogelijkheid om vragen te stellen aan de mensen achter de tafel in London. Technisch is dat mogelijk en er zou aangewerkt gaan worden is ons toegezegd! Maar ook wij (red. XEA.nl) kregen een teleurstelling te verwerken, dat de Intro-dag van Corus, eind 2004 op het laatste moment niet doorging. Ook wij houden "het vuurtje" warm bij Corus (lees Hoogovens) te IJmuiden.
a.s. 17 maart komen de cijfers en in IJmuiden wordt "het" geld verdient.
Dus mag Corus (Engeland) best weleens wat extra doen voor de "Hollanders" lees Hoogovenbeleggers van het 1e uur.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL