Meer investeringen bij Corus Nederland, in ruil voor goedkeuring nieuwe lening.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/07/2004 10:01
Corus Engeland heeft de Centrale Ondernemingsraad van Corus Nederland om toestemming gevraagd, voor een nieuwe lening/krediet. Corus Nederland krijgt het verzoekt, in te stemmen met de verhoging van de maximale krediethoogte van EUR 120 miljoen die tot eind september dit jaar loopt. Corus Engeland dit bedrag optrekken naar EUR 200 miljoen, maar daar zet Corus Nederland (de COR) vraagtekens bij.
Want sinds het 1e kwartaal 2004 zijn de investeringen in Nederland achtergebleven en daar moet Engeland wat aandoen, want anders zou er een probleem kunnen ontstaan.
De heer L. Berndsen, voorzitter van de raad van Commissarissen moet tekenen, anders gaat het niet door, de krediet verstrekking/verhoging.
Met de verkoop van de aluminiumtak van Corus in het achterhoofd, is de COR Nederland een "machtig" partij gebleken, waar Corus Engeland niet omheen kan.
De COR Nederland heeft dus vragen, waarom die verhoging. Want de huidige finaciele positie van Corus Nederland is goed gezond!
Hopelijk dat de partijen nu, in goed overleg, tot een bevredigend resultaat kunnen komen.
Laat de verkoop van de aluminiumtak een voorbeeld zijn, hoe het niet moet gaan.
Zaken doen kan alleen in goed overleg.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL