Corus; belangstelling voor Teesside van Zuid-Koreaanse Dongkuk

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/06/2004 12:55
Corus Group plc's Britse staalfabriek in Teesside staat in de belangstelling van de Zuid-Koreaanse metaalproducent Dongkuk Steel Mill, zo meldt persbureau Bloomberg.
De Teesside-fabriek staat sinds begin dit jaar in de etalage als onderdeel van de lopende herstructurering van de Britse staalfabrieken. Ergens in 2006, als de herstructurering is afgerond, is de staalproductiecapaciteit van Teesside niet meer nodig voor intern gebruik.
Corus probeert de fabriek om te vormen tot een rendabele plakkenexporteur om sluiting te voorkomen, waarbij joint ventures en andere samenwerkingsverbanden worden overwogen.

Wij van de redactie XEA.nl hebben nog niets vernomen van Corus London over de info dag voor de Nederlandse aandeelhouders Corus.
a.s. maandag zou de heer J.Borst weer terug zijn van vakantie en dan zullen wij telefonisch contact zoeken met de heer Borst. Wij houden u op de hoogten en laten ons niet afschepen!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL