Contact gehad met Corus (dhr Borst) over info vergadering

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/06/2004 11:53
Wij van de redactie hebben gistermiddag contact gehad met de heer Jaap Borst van Corus, over de INFO bijeenkomst bij Corus.
De heer Borst had het doorgespeeld naar Corus London en daar was het voorstel met belangstelling aangehoord en men stond er positief tegenover. Verder had hij nog niets gehoord en zou, voor hij met 2 weken op vakantie ging, ons (XEA.nl) e-mail adres en telefoonnummers naar London mailen, met het verzoeken dit in deze tussentijd met ons te regelen of de afronding als hij (dhr.Borst) terug was van vakantie.
Misschien dat er na de update cijfers volgende week, meer ruimte/tijd was in London, voor deze INFO dag, waarbij geen besluiten genomen kunnen worden. Er komt natuurlijk wel het een en ander bijkijken.
Wij van de redactie verwachten een goede opkomst en wij zullen London dan ook vragen, de aanmelding via de gebruikelijke kanalen laten lopen. Advertentie oproeping etc. en niet, dat daar aandeelhouders komen, die geen Corus aandelen bezitten, want dan is elke zaal te klein.
Het moet ook een "info" bijeenkomst zijn en niet anders, hebben wij gezegd.
Even met elkaar de stand van zaken met enkele heren o.a Varin doornemen.

Wij van XEA.nl houden U van het verdere verloop op de hoogte!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL