Corus bestuurders kopen Corus aandelen bij.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/03/2004 09:11
In het kader van het Annual Performance Bonus Plan heeft de Corus Group Employee Share Trust op 29 maart aandelen gekocht voor drie leden van het Executive Committee. De aandelen worden drie jaar vastgehouden door de Trust, waarna ze automatisch onvoorwaardelijk worden.
Voor bestuursvoorzitter Philippe Varin van Corus zijn 177.375 aandelen gekocht, tegen een koers van 41,50 pence per aandeel. Voor dezelfde prijs zijn voor chief operating officer Stuart Pettifor 97.831 aandelen gekocht en voor bestuurslid David Lloyd 87.289 aandelen. Na de transacties houdt Varin 1.735.708 aandelen Corus, Pettifor 126.164 aandelen en Lloyd 105.210 aandelen.

Redactie XEA.nl
Dit geeft een teken van vertrouwen in de toekomst van het bedrijf. Bij Corus wordt achter de schermen hard gewerkt, om het bedrijf weer vlot te trekken en de winstgevendheid no 1 te maken. Misschien dit jaar al, want de wind hebben ze bij Corus in de rug en daar moet van geprofiteerd kunnen worden. Herfinanciering etc..
Wij schreven het al eerder, als het nu niet kan, daar is er geen juist management.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL