Openbaar bod op Crown Van Gelder gestand gedaan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/03/2015 08:48
Aangemelde Effecten vertegenwoordigen 85,38% van de geplaatste en uitstaande gewone aandelen van Crown Van Gelder

Highlights van de transactie:
· De Bieder doet openbaar bod op alle Effecten van Crown Van Gelder gestand
· Aangemelde Effecten vertegenwoordigen 85,38% van de geplaatste en uitstaande gewone aandelen van Crown Van Gelder
· Er is voldaan aan of afstand gedaan van alle voorwaarden van het Bod
· Afwikkeling vindt plaats op 7 april 2015

Brussel / Velsen, 31 maart 2015 – Andlinger, de Bieder (een vennootschap die door Andlinger is aangewezen om het Bod uit te brengen) en Crown van Gelder kondigenaan dat de Bieder het aanbevolen Bod in contanten op alle Effecten gestand doet. Er is voldaan aan of (geheel of gedeeltelijk) afstand gedaan van alle voorwaarden van het Bod, zoals beschreven in het Biedingsbericht.

Miklas Dronkers, CEO van Crown Van Gelder, zei in een reactie: “Wij zijn verheugd met het resultaat van het biedingsproces en kijken uit naar de voordelen met Andlinger als onze enige aandeelhouder. We zijn ervan overtuigd dat dit in het belang is van alle stakeholders van Crown Van Gelder en hebben onze aandeelhouders dan ook aanbevolen het Bod te aanvaarden.

Samenwerking met het ervaren management van Andlinger zal het profiel van Crown Van Gelder als aanbieder van kwaliteitsproducten in gedifferentieerde nichemarkten verder verbeteren. Als nichespeler heeft Crown Van Gelder altijd weten in te spelen op veranderende marktomstandigheden en de specifieke wensen van onze klanten, en met de steun van Andlinger zullen wij onze FOCUS 2016-strategie verder kunnen doorvoeren. Na een lang bestaan als beursgenoteerde onderneming zijn we nu klaar voor een nieuwe, gerichte uitdaging met Andlinger als eigenaar.”

Johan Volckaerts Managing Partner van Andlinger: “Wij zijn verheugd het stadium te hebben bereikt waarin wij het Bod gestand kunnen doen. Hierdoor zullen wij samen met Crown Van Gelder operational excellence kunnen creëren en toegevoegde waarde aan hun activiteiten kunnen bieden dankzij onze expertise in de branche. We kijken ernaar uit om in samenwerking met de teams van Crown Van Gelder de efficiëntie en winstgevende groei te versnellen.”






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL