AkzoNobel rondt overname af van activiteiten LII Europe

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/01/2009 08:05
AkzoNobel heeft de overname afgerond van de bedrijfsactiviteiten en activa van de in Duitsland gevestigde onderneming LII Europe. De overgenomen activiteiten zullen worden geïntegreerd in AkzoNobel Industrial Chemicals. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

LII Europe runt een op chloor gebaseerd bedrijvencluster met meerdere cliënten op het Hoechst Industrial Park bij Frankfurt. Naast de hoofdactiviteiten met betrekking tot chloor heeft de onderneming ook fabrieken voor gechloreerde koolwaterstof, calciumchloride en vaste natronloog.

"Het doet ons genoegen dat de deal zo snel tot stand is gekomen", aldus Rob Frohn, binnen de Raad van Bestuur van AkzoNobel verantwoordelijk voor Specialty Chemicals.
"De activiteiten van LII Europe zullen de positie van Industrial Chemicals op de Europese loogmarkt versterken, en bovendien ons regionale werkgebied vergroten".

Werner Fuhrmann, General Manager van AkzoNobel Industrial Chemicals voegde hieraan toe: "Onze ambitie is om de leidende Europese leverancier van chloor en loog te worden met accenten op de lokale productie en levering van chloor en de regionale levering van loog en zoutzuur.

"Dit concept is al vele jaren een succes op onze bestaande locaties voor chloorproductie in Nederland, Duitsland en Zweden en de activiteiten van LII Europe passen hier perfect in. Ook hebben wij groot vertrouwen in de klantenkring van LII".




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL