Oostmarkt gaat de week positief beginnen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 06/11/2023 05:44
Lees onze toevoeging d.d. 11-06-23 bij de zaak Raad van State No's 1-2-3. Wegens toenemend succes en geef 't door aan kennissen en familie! Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers worden tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld, dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.


OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere personen bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

Lees deze toevoeging
toevoeging op 11 okt. 2023
Verbijsterend verhaal bij mijnheer Kokkelman op de radio van 11.30 tot 12.00 uur. Daar was de leider van de ambassade uit Kabul op bezoek. Wat was er mis gegaan aldaar in Kabul? Eigenlijk kreeg U met UW team daar 'n onderscheiding door Defensie voor. Na het vernietigende rapport over de gang van zaken. Buitenlandse Zaken, onder leiding van KAAG, vond dat U daar had moeten blijven zitten, "DAT WAS BETER VOOR HET KAMER DEBAT! Dat kwam later uit, maar de Amerikanen kwamen juist bij U langs met: " jullie kunnen nu nog mee en anders niet meer. De Duitsers gaan ook mee, kwam in het verhaal naar voor! Later kwamen 13 Amerikaanse militaire om het leven, die waren op dezelfde plek waar wij(Nederlanders) waren geweest.
Wat ging er fout, Buitenlandse Zaken wilde niet luisteren naar de ervaringen van de deskundigen ter plaatsen (Lees het INTEL 'n term die wordt gebruikt, van kennis & ervaring ter plaatsen). Er is later overleg geweest met Defensie en elkaar laten uitpraten, over, dit moet in het vervolg beter afgestemd worden.
BUITENLANDSE ZAKEN van Kaag liet niets meer van zich horen!
KAAG ZOU DUS TER VERANTWOORDING moeten worden geroepen voor de 13 Amerikaanse militaire die daar gesneuveld zijn. Anders had de leider met zijn team te Kabul, met de DOOD voor OGEN, daar afgeschoten kunnen worden, HIJ was TERECHT teruggekomen concludeerde de Commissie in het vernietigende rapport, dat was uit gebracht tegen KAAG.


plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!


De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd. Dus is klaagster niet bij een volledig dossier daar beoordeeld. Maar die had Rechter V. niet nodig, er hadden al zoveel rechter naar de zaak gekeken, war moet ik dan nog zei V.!? Is dat snel verdiend, dat leges geld EUR 274,00. Zo werkt dat in NEDERLAND.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!


https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?

Media, Nederland was vol!

Dat vertelde "wijlen Koningin Juliana begin jaren 1960 en eind jaren 1960 vertelde Wijlen Koningin Juliana Nederland is "overvol", aantal inwoners 11.417.254 5.686.152(M) 5.731.102 (V)
Nu 17.933.095 wel is de Flevo Polder erbij gekomen, maar ruim 6.5 miljoen meer inwoners.
Hoe snel is het aantal inwoners van Nederland gegroeid?
In 1900 telde Nederland ruim 5 miljoen inwoners. In 1950 was dat aantal verdubbeld, tot 10 miljoen inwoners. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog groeide de bevolking relatief snel. In 1970 was het aantal inwoners al opgelopen tot 13 miljoen. Daarna groeide de bevolking weer wat minder snel. Zo zat er tussen de 15 en 16 miljoenste inwoner 11 jaar, en 15 jaar tussen de 16 en 17 miljoenste inwoner.(Bron CBS). Maar met de inflatie cijfers bakken zij er niet veel van! De wijze van berekening klopt niet meer. Wie is er nog te "vertrouwen"!?

De agenda voor deze week
maandag 6 nov.
Sandstorm Gold.
Resultaten 3e kwartaal 2023 B&S Group SA PostNL NV

dinsdag 7 nov.
ABN AMRO en Kendrion 3 de kw. cijfers
Pan. America Silver
In de VS - de Handelsbalans

woensdag 8 nov.
Euronext, Ahold Delhaize, AMG, Aperam en Alfen
ayer in Duitsland

donderdag 9 nov.
Arcelor Mittal, Aalberts, KBC, SBM, Bpost.

Vrijdag 10 nov.
IMCD, Bos Kalis, Exmar
in de VS Overheidsschulden.

In de VS blijft de inflatie toch nog hangen op 3,7% in september j.l.
Dat is nog lang geen 2% !

media
- The Far Right Is on the Rise in Germany and Scholz Is at a Loss
- Morgan Stanley Says Oil at $110 Could Prompt RBI to Hike Again
- Asia Stocks Advance on Bets US Rates Near Peak
- Google and Microsoft Bet on 27-Year-Old Stanford Alum to Make AI Work For a Billion Users
see & read more on www.bloomberg.com

in de media
Israel waarschuwt voor een lange oorlog tegen de HAMAS!

De Dow 34,061.32 +222.24 +0.66% 3/11
De Nasdaq 13,478.29 +184.10 +1.38% 3/11

In de Oostmarkt de volgende standen.
In Japan de Nikkei 32,715.80 +765.91 +2.40%
In Hong Kong de Hang Seng 17,962.64 +298.52 +1.69%
In Australië de All Ord. 7,189.40 +14.34 +0.20%
In Singapore de Straits 3,157.21 +13.55 +0.43%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen!

WEET de politiek dat wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.


Poetin
Dat slecht 1 persoon bij een organisatie "zulk" een macht heeft en een groot deel van de wereld naar zijn hand kan zetten!!

Nogmaals: "als Trump president was gebleven van Amerika", dan had Poetin dit niet "durven" doen! Voor Trump had Poetin nog respect, niet voor "Biden"!

TOEZICHTHOUDERS
Laat UW ogen ook eens richting controles en de tijd die daar voor nodige is GAAN! en NEEM dat eens "Serieus"!
DAT missen wij, anders "sleep" ons voor de Rechter en dan zullen wij de rechter vertellen hoe de Effectenhandel weer op een nettere manier kan worden uitgevoerd.

Pensioenen
EN WAT NU ZO BIJZONDER IS!!!!
Aan dit corrupte systeem (ladder) worden straks onze PENSIOENEN aan opgehangen.

Entree Res. Yesterday
Gestuurde handel!!! MAAR wie verkoopt er nu nog ?
Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, het wordt eind okt. begin november 2023. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar.
Goldman blijft dagelijks een inkoper, daar is een bedoeling voor. Maar er blijken meer kopers te zijn voor het OT deel van Entree Resources! Dat kan interssant worden voor de bezitters van de aandelen Entree Resources.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming. En komen ze ook steeds dichter bij de bekendmaking van het deal van Rio Tinto, roert zich de laatste tijd flink in het koper! zie elders (d.d. 2/8/23)op de website van XEA.nl Af & toe laat deze partij zich niet ZIEN! Opvallend!

Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

d.d. 15-09-23
Wij verwacht binnenkort nieuws bij Entree Recources, want de prijsvorming geeft ons die indruk, steeds proberen ze een "terugzet onder de C$ 1,35 e/o niet hoger dan de C$ 1,58 en dan komen er weer 5.000 shs als nieuwe verkoop opdracht in het boekje. Wie doet dit anders, dan de bemiddelaar van de opdrachtgever o.a RIO Tinto. Die hebben de warrants ook al omgewisseld.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25% het aandeel
Rio Tinto 16% - Vermoedelijk half november komt er actie!

Entree Resources.
Kijk naar Entree Resources. Rio Tinto is in onderhandelingen met de Mongolische Regering en een deal is "nader'! Dan verkoop je als aandeelhouder toch niet meer!
Een markt gevoel zegt dat gewoon simpel! ER valt een premie te behalen! Het is even wachten wanneer het deal gesloten wordt!

RIO TINTO exercise warrants sept. 13 2023. op $C 0,60 and get shares of Entree Resources on 08-02-23


Equinox Yesterday vol.

Lezen is ook een vak, Equinox haalt hier een jaarlijks rente voordeel(zo lang dit loopt) uit van USA $6 miljoen en als de rente verder stijgt is er straks goedkoop omwisselen en dan wordt het rente voordeel nog beter. Wel meer aandelen, maar minder schulden. Slimme zet van R. Beaty.

Solaris Yesterday vol.

Wij vermoeden dat Richard W. met ruim 40% belang, zijn winst gaat pakken en aan 'n Chinees bedrijf Solaris zal over doen. zie bericht van heden 3 okt. 2023 ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-48828&type=toon

American Silver vol.

Door Securities lending worden veel fondsen "bespeeld"!
Edelmetalen worden doormiddel van papieren transacties gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend meer!
Pan American Silver to release Q3 results Nov. 7

Edelmetalen (speciaal zilver) en andere grondstoffen (lees o.a. koper) zullen de beleggingsmarkten gaan domineren.
DAAR zijn de Westerse Effectenkredietinstelling NIET in thuis en houden daarom HUN klanten verwijderd van de beginstarts in deze branche.

Je kunt er nauwelijks TERECHT. De Giro(Lees Flatex) en de Saxo bank en soms voor wat grotere bedrijven o.a. BHP. Rio Tinto gaat dat wel.


Tijd 05.56
De Actuele koersen (kg): Goud: € 59.406 - Zilver: €693

“Gold is money. Everything else is credit.” – J.P. Morgan

tijd 05.57
Goud $ 1.984,00 zilver $ 23,13 en platina $ 926 Gold/Silver Ratio 85.75
Olie $ 81.01 en de dollar euro 1,0742 1 bitcoin = 34.587* USA dollar
Valuta's Eng Pond 0,86760 AUS$ 1,64890. C$ 1,46552 en Jap. Yen 160,5555
Olie wordt nog steeds gemanipuleerd door twee landen.
Niemand onderneemt iets. Bij de Gebr. N. & W Hunt in de zilver markt jaren 1970-80 wel! Is dat Niet vreemd! De Particulier wel de mond snoeren.
* er worden weer door de grootmachten mogelijk spelletjes gespeeld, dat was in het verleden ook zo! Binnenkort in de media? Zij willen van zich laten horen.

media, Cultuur onder VUUR
Welke politieke partij komt volgens u het meest op voor de Nederlandse cultuur?
ga naar
https://cultuurondervuur.nl/peilingen/stem/welke-politieke-partij-komt-volgens-u-het-meest-op-voor-de-nederlandse-cultuur?utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter#main

Cultuur onder VUUR
Het Zwartboek Frans Timmermans is van de drukpers gerold. En gaat deze week naar onze donateurs! Vanaf volgende week kan het Zwartboek ook besteld worden via internet. Houdt uw e-mail in de gaten.
Bekijk hier de video:
YouTube-video ga naar
https://www.youtube.com/watch?v=iKgRaP4cYnc
Cultuur onder Vuur neemt het voortouw in de strijd om Frans Timmermans uit het Torentje te houden. Géén Nederlandse Green Deal!

OM
hoe betrouwbaar zijn zij!?
Maar de "schop" moet er daar ook in! Speelt "spelletjes" en wat een "blamage"! Wat kunnen zij ongelooflijke verhalen VERZINNEN! Zaken die nauwelijks iets bijdrage, maar de partij zo "BELACHELIJK kunnen maken". Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort instanties.
Antwoord op ons bericht.
Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om een bericht te sturen omdat u geen reactie krijgt op uw (4) aangetekende brieven aan het OM te Haarlem en dit onder de aandacht te brengen. U heeft ook een WOB verzoek ingediend en hier tot op heden nog geen reactie op gekregen.
Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.
Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
D.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

d.d. 2 november 2023 kort na de middag via de Radio,
Zojuist door de Radio,
de Nederlandse Overheid moet de "DEMOCRATIE" gaan herstellen. Steeds meer Burgers gaan steeds meer met de rug naar de Overheid toegekeerd staan en kunnen een tegen reactie naar de OVERHEID gaan ondernemen.
DAT HEBBEN WIJ OOK IN ONS SCHRIJVEN ONDER No 1 - 2 en 3 al opgetekend. OOK Burgers tegen elkaar uitspelen, door falend beleid van Organisaties vanuit de Semi-Overheden!

ga naar
https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=dba-48654
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-49011&type=toon
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-49062&type=toon

The CopperPrices in $USD / lb
November 05, time 23:58
Bid/Ask 3.6667 3.6674
Change +0.0147 +0.40%
Low/High 3.6393 3.6764
The Nickel Prices
November 05, time 23:38
Bid/Ask 8.1586 8.1654
Change +0.0340 +0.42%
Low/High 8.0525 8.1654

media,
QX Resources reports assays of up to 3.8% LiO2
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-11-05/QX-Resources-reports-assays-of-up-to-3-8-LiO2.html

Edelmetalen
In de STILLE periode gaat het maar door, Toezichthouders!!! STA EENS WAT EERDER OP! Toezicht moet er altijd wijn en NIET als het U uitkomt!
EEN schonere handel begint als de markten open zijn, en anders geen opening van de HANDEL!

media,
Column: Een groene toekomst wordt gebouwd op een fossiele basis.
Ørsted, de grootste ontwikkelaar van windparken, kreeg deze week op de beurs de wind stevig tegen. Door hoge materiaalkosten en opgelopen rente bleek de balans van het Deense concern ineens breekbaar. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/314080983/column-een-groene-toekomst-wordt-gebouwd-op-een-fossiele-basis

media CBS
Meer Nederlandse sanctiegoederen naar Turkije.
Door de oorlog in Oekraïne en de sancties tegen Rusland is de export van Nederlandse producten naar Rusland afgenomen. Op hetzelfde moment nam de Nederlandse export naar Turkije toe. In het tweede kwartaal van 2023 werd er voor 869 miljoen euro aan Nederlandse sanctiegoederen naar Turkije geëxporteerd. Dit is 91 procent meer dan twee jaar eerder. Dat meldt het CBS op basis van de laatste handelscijfers. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/45/meer-nederlandse-sanctiegoederen-naar-turkije

media CBS
9,6 duizend woningen door transformaties in 2022
In 2022 zijn er 9,6 duizend woningen ontstaan uit transformaties van niet-woningen, zoals kantoren en winkels. Daarmee ligt het aantal woningtransformaties sinds 2015 voor het eerst onder de 10 duizend. Deze daling ontstaat door een sterke afname in het aantal transformaties uit kantoorpanden; het aantal woningtransformaties uit andere type niet-woningen neemt licht toe. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS, bekostigd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/45/9-6-duizend-woningen-door-transformaties-in-2022

media CBS
Bijna 21 miljoen luchtvaartpassagiers in derde kwartaal 2023.
In het derde kwartaal van 2023 reisden bijna 21 miljoen luchtvaartpassagiers van en naar een van de vijf Nederlandse luchthavens van nationaal belang, ruim 11 procent meer dan in hetzelfde kwartaal van 2022. Ook nam het aantal vluchten voor het vervoer van passagiers, post en goederen tegen betaling toe met ruim 8 procent tot bijna 143 duizend. De hoeveelheid vervoerde vracht was met bijna 348 duizend ton bijna 10 procent lager dan een jaar eerder. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/45/bijna-21-miljoen-luchtvaartpassagiers-in-derde-kwartaal-2023

Beleggen
Laat U niet misleiden door mooie berichten in de media.
Inflatie blijft hoog, dus de "boodschappen" zullen nog niet goedkoper worden. Het CBS had de wijziging BETER moeten doorberekenen met 2022 i.v.m. energie kosten. Ach, dan worden de burgers gelukkig door de RABO econoom op een juistere wijze ingelicht. Terecht, maar 'n fout/misrekening van het CBS.
Zo worden de Beleggers op het verkeerde been gezet. Vaar UW eigen koers en houdt rekening met spanningen in de wereld en HOE worden de SCHULDENLASTEN straks verdeeld en opgelost!?

Bedrijfsberichten
Waarom om 07.00 uur en latere tijden op de dag.
De Computers kunnen zo ingesteld worden dan zijn om 0.01 uur automatisch de berichten erop zetten. Techneuten, bespreek dat met het Management.

EU Commission’s next-gen GMO proposal puts chemical giants in conflict with grassroots agriculture. The proposal was discussed by European Parliament (EP) members of the Agriculture and Environment committees on October 26 and will be addressed again tomorrow (November 7). see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/eu-commissions-next-gen-gmo-proposal-puts-chemical-giants-in-conflict-with-grassroots-agriculture.html

media,
’Elektrisch rijden dreigt minder aantrekkelijk te worden’.
AMSTELVEEN (ANP) - Het prijsverschil tussen nieuwe elektrische voertuigen en auto’s met een verbrandingsmotor daalt nauwelijks. Ondertussen wordt de financiële steun van de overheid voor elektrisch rijden afgebouwd en blijft de energieprijs hoog, waardoor het duurder wordt om elektrisch te gaan rijden
lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1532124765/elektrisch-rijden-dreigt-minder-aantrekkelijk-te-worden?dicbo=v2-y6swhBK

Nederland
WAAR IS HER IN DIT LAND NIET....?
Weerzin tegen Hugo’s dure 'dwangpomp': ’Het groene denken slaat door’
WILLEMSTAD - Demissionair woonminister Hugo de Jonge wil zoveel mogelijk huiseigenaren die een nieuwe cv-ketel nodig hebben, verplichten tot een warmtepomp. Omdat dit goed zou zijn voor het klimaat. Maar de ’dwangpomp’ blijkt in de meeste gevallen te duur terwijl de besparing van broeikasgas gering is.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/371393040/weerzin-tegen-hugo-s-dure-dwangpomp-het-groene-denken-slaat-door

reactie XEA.nl
Je hebt hier geen rechten, wel plichten. En democratie is ver te zoeken, DQWANG DWANG want in de Tweede Kamer dwingen ze de BURGERS en zelf misleiden zij ons met hun misplaats surfen op Sociale media, op zoek naar ONZE GEGEVENS/privacy.

tijd 10.41
Goud $ 1.986,40 zilver $ 23,14 en platina $929 Gold/Silver Ratio 85.82
Olie $ 81.73 en de dollar euro 1,0750 1 bitcoin = 35.074 USA dollar
The Copper Prices in $USD / lb
Copper = the metal where you have to be!!
November 06,04:38
Bid/Ask 3.6763 3.6767
Change +0.0243 +0.67%
Low/High 3.6393 3.6798
The Nickel Prices
November 06,04:37
Bid/Ask 8.1155 8.1246
Change -0.0091 -0.11%
Low/High 8.0525 8.1654

tijd 11.22
Een afwachtende en tamme handel op de Europese beurzen.
Bij een lang "oorlogsgevaar" moet je je "kruit" droog houden! Dat weten de "oude rotten in het vak maar al te goed!
De daghandelaren hebben een ander doel! WAAR KOMEN in het begin de aandelen vandaan? Is dat wel "zuivere "koffie"!?
Voor ons wel duidelijk, uit het Centrale "depot" en daarom komen er geen nummers meer aan de "digitale aandelen"! Dan is het spelen van "spelletjes" nauwelijks meer mogelijk(lees via algoritmische systemen) en OOK de daghandel zou instorten, dus vieren andere "belangen". feest: " wij kunnen nog lang doorgaan"!

tijd 11.28
De actuele koersen (kg): Goud €59.394 Zilver €692
The Copper Prices in $USD / lb
November 06, time 05:19
Bid/Ask 3.6799 3.6806
Change +0.0280 +0.77%
Low/High 3.6393 3.6824
The Nickel Prices
November 06, time 05:19
Bid/Ask 8.1291 8.1405
Change +0.0045 +0.06%
Low/High 8.0525 8.1654

tijd 12.47
Goud $ 1.987,50 zilver $ 23,21 en platina $ 933 Gold/Silver Ratio 85.61
Olie $ 81.79 en de dollar euro 1,0759. 1 bitcoin = 35.219 USA dollar
The Copper Prices in $USD / lb
November 06, time 06:39
Bid/Ask 3.6787 3.6792
Change +0.0268 +0.73%
Low/High 3.6393 3.6824
The Nickel Prices
November 06, time 06:37
Bid/Ask 8.1291 8.1405
Change +0.0045 +0.06%
Low/High 8.0525 8.1654

tijd 12.50
De actuele koersen (kg): Goud €59.370 Zilver €693

media,
Notpla’s seaweed-based F&B packaging lands first-ever EU “plastic-free” certification. Notpla uses natural extracts found in seaweed without any chemical modifications and is able to provide the grease and moisture resistance required by food boxes to perform their function. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/notplas-seaweed-based-fb-packaging-lands-first-ever-eu-plastic-free-certification.html

media,
YutoEco develops transparent plant-based lucent membrane for packaging.
A spokesperson at YutoEco tells Packaging Insights that the “Eco-lucent” membrane can effectively replace the traditional flat plastic film. “For those plastic-based films that do not need to be folded, our new plant-based film can be a perfect eco-friendly substitution. For other situations, discussions need to be done with clients to confirm their specific needs,” they say. read more on
https://www.packaginginsights.com/news/yutoeco-develops-transparent-plant-based-lucent-membrane-for-packaging.html

media,
-Scholz’s Party Calls for Massive Public Spending Push in Germany
-UK Is Likely in Recession Right Now, Bloomberg Analysis Shows
-DoubleLine Is Overweight Blue-Chip Debt for First Time in Decade
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.46
De Dow 34,075.99 +14.67 +0.04%
De Nasdaq 13,530.66 +52.38 +0.39%
The Copper Prices in $USD / lb
November 06, time 09:39
Bid/Ask 3.6868 3.6875
Change +0.0349 +0.95%
Low/High 3.6393 3.6911
The Nickel Prices
November 06, time 09:34
Bid/Ask 8.1382 8.1427
Change +0.0136 +0.17%
Low/High 8.0525 8.1654

tijd 16.13
De actuele koersen (kg): Goud €59.395 Zilver €691

media,
$40,000,000,000 in Unrealized Losses Hits JPMorgan Chase As Bank of America, Wells Fargo and Citigroup Face Exposure to US Treasuries: Report.
see & read more on
https://dailyhodl.com/2023/11/03/40000000000-in-unrealized-losses-hits-jpmorgan-chase-as-bank-of-america-wells-fargo-and-citigroup-face-exposure-to-us-treasuries-report/

tijd 17.38
De AEX 735.34 -0.97 -0.13% DSM EUR 86,80 -2,89 vol. 383.065
De Midcap 820.67 -9.07 -1.09%) Allfunds EUR 5,28 -20 ct vol. 487.766
De Smallcap 1.195.52 -24.99 -2,05% Azerion EUR 2,03 -12 ct vol. 142.923

tijd 17.44
De actuele koersen (kg): Goud €59.267 Zilver €688

tijd 17.46
De Bel 20 3.474.76 -28.76 -0.82% WDP EUR 24,60 -1,02 vol. 203.157
De CAC 7.014.09 -33.41 -0.47% Teleperformance EUR 119,80 -3,95 vol. 193.886
De DAX 15.139.44 -49.81 -0.33% Zalando EUR 22,51 +1,77 vol. 588.0

tijd 17.52
De Dow 34,100.39 +39.07 +0.11%
De Nasdaq 13,508.94 +30.66 +0.23%

media,
- The War on Hamas Spells Trouble for the War on Inflation
- Hedge Funds Catapulted Treasury Shorts to Record at Wrong Time
- SEC Rule to Speed Trades Puts $1 Trillion of ETFs at Risk
see & read more on www.bloomberg.com

Nummers aan de digitale aandelen e.a producten.
Herinvoering van Nummers aan de digitale aandelen e.a. producten.
Wij zijn steeds meer op een "vulkaan" aan het handelen. Daghandelaren maken er een massale & onoverzichtelijke omzet van, die nauwelijks te volgen (lees) controleren is.
VAN WIE en WAAR komen al die aandelen vandaan!? WIE controleer dat en HOE!?
Worden de baissiers (lees) hun aantal aandelen wel juist opgeteld en samen met de vrij verhandelbare aandelen opgeteld. IMTECH i daaraan ten onder gegaan. Op die bewust februari dag gingen er MEER aandelen over de TOONBANK, dan dat er TOTAAL waren uitgegeven. Circa 55% zat ook nog eens in vaste handen.
Waar zijn de aandelen die gebruikt(lees) als dekking voor de ETF's nodig zijn!?
Hoe worden die geblokkeerd!? EN meegeteld als gebruikt aantal in producten!?

Wij vermoeden dat daarop HELEMAAL geen controles worden uitgevoerd! Is niet te doen!! En daarom maar NIET!

Fijne avond en voor straks eet smakelijk
DIT gevaar kan ook zo weer ontstaan en wie hoor je daarover!?Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL