In de Oostmarkt wacht af en neemt wat winst. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 23/10/2023 05:51
Lees onze toevoeging d.d. 23-10-23 bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers worden tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.


OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

Lees deze toevoeging
toevoeging op 11 okt. 2023
Verbijsterend verhaal bij mijnheer Kokkelman op de radio van 11.30 tot 12.00 uur. Daar was de leider van de ambassade uit Kabul op bezoek. Wat was er mis gegaan aldaar in Kabul? Eigenlijk kreeg U met UW team daar 'n onderscheiding door Defensie voor. Na het vernietigende rapport over de gang van zaken. Buitenlandse Zaken, onder leiding van KAAG, vond dat U daar had moeten blijven zitten, "DAT WAS BETER VOOR HET KAMER DEBAT! Dat kwam later uit, maar de Amerikanen kwamen juist bij U langs met: " jullie kunnen nu nog mee en anders niet meer. De Duitsers gaan ook mee, kwam in het verhaal naar voor! Later kwamen 13 Amerikaanse militaire om het leven, die waren op dezelfde plek waar wij(Nederlanders) waren geweest.
Wat ging er fout, Buitenlandse Zaken wilde niet luisteren naar de ervaringen van de deskundigen ter plaatsen (Lees het INTEL 'n term die wordt gebruikt, van kennis & ervaring ter plaatsen). Er is later overleg geweest met Defensie en elkaar laten uitpraten, over, dit moet in het vervolg beter afgestemd worden.
BUITENLANDSE ZAKEN van Kaag liet niets meer van zich horen!
KAAG ZOU DUS TER VERANTWOORDING moeten worden geroepen voor de 13 Amerikaanse militaire die daar gesneuveld zijn. Anders had de leider met zijn team te Kabul, met de DOOD voor OGEN, daar afgeschoten kunnen worden, HIJ was TERECHT teruggekomen concludeerde de Commissie in het vernietigende rapport, dat was uit gebracht tegen KAAG.


plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!


De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd. Dus is klaagster niet bij een volledig dossier daar beoordeeld. Maar die had Rechter V. niet nodig, er hadden al zoveel rechter naar de zaak gekeken, war moet ik dan nog zei V.!? Is dat snel verdiend, dat leges geld EUR 274,00. Zo werkt dat in NEDERLAND.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!


https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?


media
-China Rattles Foreign Firms Again With Arrests, Foxconn Probe
-Venezuela Opposition Primary Results Delayed as Server Blocked
-Argentina Markets Brace for Selloff After Massa Forces Runoff
-Gold and Oil Fall as Fears Ease, Asia Stocks Drop
see & read more on www.bloomberg.com

De Dow 33,127.28 -286.89 -0.86% (22/10)
De Nasdaq 12,983.81 -202.36 -1.53% (22/10)

In de Oostmarkt de volgende standen.
In Japan de Nikkei 31,057.77 -201.59 -0.64%
In Hong Kong de Hang Seng 17,172.13 -123.76 -0.72% (20/10)
In Australië de All Ord. 7,024.70 -64.97 -0.92%
In Singapore de Straits 3,067.25 -9.44 -0.31%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen!

WEET de politiek dat wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.


De agenda voor deze week
maandag 23 okt.
Cijfers Philips = binnen zie elders op de website

dinsdag 24 okt.
Cijfers Randstad en ASMI

woensdag 25 okt.
Cijfers Vopak, Heineken + Holding, Hydratec, Melexis< en Aegas.

Donderdag 26 okt.
Cijfers Arcadis, CM.com, VastNed Retail, Unilever, CTAC, Pharming, Corbion, Flow Traders, Besi en nog vele anderen. Pilbara Minerals
Vrijdag 27 okt.
Cijfers o.a. Signify, Argenix, Proximus.

Funny
https://twitter.com/KatusaResearch/status/1715111047399641570
Poetin
Dat slecht 1 persoon bij een organisatie "zulk" een macht heeft en een groot deel van de wereld naar zijn hand kan zetten!!

Nogmaals: "als Trump president was gebleven van Amerika", dan had Poetin dit niet "durven" doen! Voor Trump had Poetin nog respect, niet voor "Biden"!

TOEZICHTHOUDERS
Laat UW ogen ook eens richting controles en de tijd die daar voor nodige is GAAN! en NEEM dat eens "Serieus"!
DAT missen wij, anders "sleep" ons voor de Rechter en dan zullen wij de rechter vertellen hoe de Effectenhandel weer op een nettere manier kan worden uitgevoerd.

Pensioenen
EN WAT NU ZO BIJZONDER IS!!!!
Aan dit corrupte systeem (ladder) worden straks onze PENSIOENEN aan opgehangen.

Entree Res. Yesterday

Gestuurde handel!!! MAAR wie verkoopt er nu nog ?
Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, het wordt eind okt. begin november 2023. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar.
Goldman blijft dagelijks een inkoper, daar is een bedoeling voor. Maar er blijken meer kopers te zijn voor het OT deel van Entree Resources! Dat kan interssant worden voor de bezitters van de aandelen Entree Resources.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming. En komen ze ook steeds dichter bij de bekendmaking van het deal van Rio Tinto, roert zich de laatste tijd flink in het koper! zie elders (d.d. 2/8/23)op de website van XEA.nl

Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

d.d. 15-09-23
Wij verwacht binnenkort nieuws bij Entree Recources, want de prijsvorming geeft ons die indruk, steeds proberen ze een "terugzet onder de C$ 1,35 e/o niet hoger dan de C$ 1,58 en dan komen er weer 5.000 shs als nieuwe verkoop opdracht in het boekje. Wie doet dit anders, dan de bemiddelaar van de opdrachtgever o.a RIO Tinto. Die hebben de warrants ook al omgewisseld.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25% het aandeel
Rio Tinto 16%

Entree Resources.
Kijk naar Entree Resources. Rio Tinto is in onderhandelingen met de Mongolische Regering en een deal is "nader'! Dan verkoop je als aandeelhouder toch niet meer!
Een markt gevoel zegt dat gewoon simpel! ER valt een premie te behalen! Het is even wachten wanneer het deal gesloten wordt!

RIO TINTO exercise warrants sept. 13 2023. op $C 0,60 and get shares of Entree Resources on 08-02-23


Equinox Yesterday vol.

Lezen is ook een vak, Equinox haalt hier een jaarlijks rente voordeel(zo lang dit loopt) uit van USA $6 miljoen en als de rente verder stijgt is er straks goedkoop omwisselen en dan wordt het rente voordeel nog beter. Wel meer aandelen, maar minder schulden. Slimme zet van R. Beaty.
- Equinox Gold to release Q3 results Oct. 31

Solaris Yesterday vol.

Wij vermoeden dat Richard W. met ruim 40% belang, zijn winst gaat pakken en aan 'n Chinees bedrijf Solaris zal over doen. zie bericht van heden 3 okt. 2023 ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-48828&type=toon
Equinox Gold to release Q3 results Oct. 31

American Silver vol.

Door Securities lending worden veel fondsen "bespeeld"!
Edelmetalen worden doormiddel van papieren transacties gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend meer!
Pan American Silver to release Q3 results Nov. 7

Edelmetalen (speciaal zilver) en andere grondstoffen (lees o.a. koper) zullen de beleggingsmarkten gaan domineren.
DAAR zijn de Westerse Effectenkredietinstelling NIET in thuis en houden daarom HUN klanten verwijderd van de beginstarts in deze branche.

Je kunt er nauwelijks TERECHT. De Giro(Lees Flatex) en de Saxo bank en soms voor wat grotere bedrijven o.a. BHP. Rio Tinto gaat dat wel.

Tijd 06.05
De Actuele koersen (kg): Goud: €60.013 - Zilver: €709

media
media,
Centrale banken blijven goud kopen in augustus, waarom daalt de goudprijs?
Toename reserves
Volgens een artikel van Krishan Gopaul voegden centrale banken 77 ton goud toe aan hun reserves, waarmee de totale hoeveelheid goud die centrale banken de afgelopen drie maanden kochten uitkomt op 219 ton. Dat betekent dat centrale banken in deze maanden meer edelmetaal kochten dan de maanden ervoor.
Netto werd er in de maanden april en mei zelfs goud verkocht. Dat gebeurde vooral doordat de Turkse centrale bank goud moest verkopen. Het land wordt geteisterd door een hele hoge inflatie. Consumenten wendden zich tot goud om hun koopkracht te beschermen, waardoor de centrale bank gedwongen werd goud te verkopen om zo het handelstekort binnen de perken te houden. lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/centrale-banken-blijven-goud-kopen-in-augustus-waarom-daalt-de-goudprijs/

tijd 06.06
Goud $ 1.974,00 zilver $ 23,27 en platina $ 892 Gold/Silver Ratio 84.80
Olie $ 87.13 en de dollar euro 1,0580 1 bitcoin = 30.794 USA dollar
Valuta's Eng Pond 0,87070 AUS$ 1,67594 C$ 1,45087 en Jap. Yen 158.575
Olie wordt nog steeds gemanipuleerd door twee landen. Sinds juni van dit jaar(2023) zijn de olieprijzen met bijna 30% gestegen, voornamelijk door productiebeperkingen in Saudi-Arabië en Rusland.
Niemand onderneemt iets. Bij de Gebr. N. & W Hunt in de zilver markt jaren 1970-80 wel! Is dat Niet vreemd! De Particulier wel de mond snoeren.

media, Cultuur onder VUUR
Dilan Yesilgöz is minister van Justitie én Turks staatsburger. Ze heeft een nauwe betrokkenheid bij de brisantste dossiers van de Nederlandse rechtsstaat: die van de politieke gevangene Baybasin en de ex-topambtenaar Demmink.
De tikkende tijdbommen onder minister Dilan Yesilgöz
Dilan Yesilgöz-Zegerius is, hoewel geen juriste, demissionair minister van Justitie. Ze is ook lijsttrekster bij de komende verkiezingen. Net als haar partij, de VVD, heeft ze een nauwe betrokkenheid bij een van de brisantste dossiers van de Nederlandse rechtsstaat: dat van de politieke gevangene Baybasin. En dát dossier is weer verbonden met het zo mogelijk nog brisantere dossier Demmink, voormalig secretaris-generaal van Yesilgöz’ ministerie en lid van de VVD. ga voor meer naar
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/de-tikkende-tijdbommen-onder-minister-dilan-yesilg%C3%B6z?cid=1945829427&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2023-10-22#main

OM
hoe betrouwbaar zijn zij!?
Maar de "schop" moet er daar ook in! Speelt "spelletjes" en wat een "blamage"! Wat kunnen zij ongelooflijke verhalen VERZINNEN! Zaken die nauwelijks iets bijdrage, maar de partij zo "BELACHELIJK kunnen maken". Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort instanties.
Antwoord op ons bericht.
Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om een bericht te sturen omdat u geen reactie krijgt op uw (4) aangetekende brieven aan het OM te Haarlem en dit onder de aandacht te brengen. U heeft ook een WOB verzoek ingediend en hier tot op heden nog geen reactie op gekregen.
Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.
Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
D.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

media
Nout Wellink verwacht hogere rente en inflatie: “We zijn volgestopt met monetair munitiemateriaal.”!
see & watch the video on (about 1.22 hrs
https://www.hollandgold.nl/nieuws/nout-wellink-verwacht-hogere-rente-en-inflatie-we-zijn-volgestopt-met-monetair-munitiemateriaal/

Lees een korte inhoud
In deze aflevering gaat Paul Buitink in gesprek met Nout Wellink, president van De Nederlandsche Bank (DNB) tussen 1997 en 2011, voormalig voorzitter van het Bazels Comité voor bankentoezicht (BCBS) en voormalig lid van de raad van bestuur van Chinese banken Bank of China en ICBC.

Wellink gaat in op het begrip inflatie en wat een juiste inflatiedoelstelling moet zijn. Hij vindt de angst voor deflatie onterecht en huidige doelstellingen te ruim. Lage inflatie was minder het gevolg van centrale bank beleid maar meer het gevolg van opengooien wereldmarkt, met name Azië. Het extra geld dat de ECB creëerde, bouwde een inflatoir potentieel op. We hebben ons volgestopt met monetair munitiemateriaal aldus Wellink. Aanbodproblemen zorgen ook voor inflatie, maar dan moet je als centrale bank juist verkrappen. Wellink analyseert het nut en juridische legitimiteit van de verschillende opkoopprogramma’s. Hij verwacht de komende tijd hogere inflatie als gevolg van demografie, deglobalisering en klimaatmaatregelen. De rente zal lang hoog blijven. Toch houdt hij meer vertrouwen in centrale banken dan financiële markten in verband met verkeerde prikkels. ECB moet overigens wel bezorgd zijn over de uitkomst van rechtszaken bij het Duitse constitutionele hof.

media
VIDEO - Outcrop Silver and Gold: High-Grade Silver Project in Colombia Shows Strong Growth Potential CEO Clips Video
Vancouver, British Columbia--(Newsfile Corp. - October 18, 2023) - Outcrop Silver & Gold Corporation (TSXV: OCG) (OTCQX: OCGSF) (DE: MRG1) - This high-grade primary silver project, situated in a mining-friendly district, boasts multiple high-grade veins. Outcrop Silver and Gold has recently released a promising resource estimate, and their confidence in the project's growth potential is supported by high-quality samples and surface mineralization. Colombia's burgeoning mining industry is gaining recognition, and Outcrop Silver and Gold is strategically positioned to capitalize on this opportunity in the silver market, with limited competition. see more on
https://www.newsfilecorp.com/release/184185/VIDEO-Outcrop-Silver-and-Gold-HighGrade-Silver-Project-in-Colombia-Shows-Strong-Growth-Potential-CEO-Clips-Video

The Copper Prices in $USD / lb
October 22, time 23:58
Bid/Ask 3.5641 3.5648
Change -0.0200 -0.56%
Low/High 3.5615 3.5980
The Nickel Prices
October 22, time 23:56
Bid/Ask 8.3597 8.3665
Change +0.0041 +0.05%
Low/High 8.3529 8.4187

media,
Belastingvoordeel als lokkertje
Wereldwijd onderzoek: ’Nederlandse fiscus gul voor expats’!
AMSTERDAM - Nederlandse belastingvoordelen zijn niet alleen een magneet voor bedrijven die hier hun winsten naartoe leiden, maar ook voor expats die hier fiscaal verwend worden. Dat blijkt uit het eerste Global Tax Evasion Report van het EU Tax Observatory dat maandag verschijnt. lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1686538265/wereldwijd-onderzoek-nederlandse-fiscus-gul-voor-expats

Media Sport
Shorttrackster Xandra Velzeboer flitst naar wereldbekergoud op 500 meter.
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/sport/2116684332/shorttrackster-xandra-velzeboer-flitst-naar-wereldbekergoud-op-500-meter

tijd 06.34
Edelmetaal, ook vandaag ontkomt het Edelmetaal iet in de STILLE periode aan de dagelijks "drukmachine"! Triest, zit de handel zo in elkaar!? Ja, e/o toezicht faalt.

In de media
Rutte wil Brug slaan en wil bemiddelen in Israel.
Rutte wil daarmee in de "Belangstelling komen"! Verkiezing en zelf overschatting zien wij hierin! Bescheidenheid is ook een "VAK"!


Verkiezingsprogramma's
Wat koop je daarvoor!? Wat blijft er over van die Programma's!? HET GAAT OM eigen Belangen & MA CHT! Dat zei Timmermans ook al, DAN HEBBEN QWE MACHT, van dit soort mensen "KOTSEN WIJ"! De voorganger van de VVD mevrouw die Nu de lijsttrekker is, loog 13 uur lang en mocht toch blijven Zitten!
Zo herstel je geen vertrouwen tussen Burgers & Overheid.

Beurzen
wat kunnen wij verwachten? Niet veel, wij moeten eerst eens wat oplossingen vinden voor de alsmaar stijgende SCHULDENLASTEN in de wereld en ook in eigen Land. Mede daardoor lopen de rente tarieven op en dan leef je ook "onrustig".
Dan ga je niet beleggen, want er is GEEN geld voor! Dus aanbod en nauwelijks vraag. Maar wij zien in het Centrale Order Boek, veelvuldig meer vraag en minder aanbod en toch vallen de prijs sterk terug, daar zouden de "Toezichthouders eens meer moeten controleren! Al er "NUMMERS". aan de digitale aandelen waren, was die controle een "koud Kunstje"! Maar daar willen Toezichthouders niet aan, dan kunnen zij zich verschuilen achter, te massaal en niet uit te voeren!
WIE hebben er aan meegewerkt? JUIST de Toezichthouders zelf.
Of hadden zijzelf tekort "Handelservaring"!?
De Algoritmische systemen zijn de "DOODSTEEK voor eerlijke, transparante en begrijpelijke handel en totaal gezien, zijn de omzetten over de verschillende "platforms" niet betrouwbaar, want de "beste" Prijs is een utopie!.

tijd 08.40
Olie $ 87,17 en de dollar euro 1,0584. 1 bitcoin = 30.739 USA dollar

Edelmetalen
De Wijlen mijnheer Dorus zong er al over: "Zorg dat je erbij kom"!

tijd 09.10
Amsterdam licht positief Philips EUR EUR 1,42 +2ct vol. 142.282
De AEX 717.13 +0.89 +0.12%

The Copper Prices in $USD / lb
October 23, time 02:59
Bid/Ask 3.5634 3.5641
Change -0.0207 -0.58%
Low/High 3.5615 3.5980
The Nickel Prices
October 23, time 02:59
Bid/Ask 8.3234 8.3461
Change -0.0322 -0.39%
Low/High 8.3234 8.4187

tijd 09.14
De actuele koersen (kg): Goud €59.955 Zilver €704
Daghandel fonds Ebusco EUR 6,245 -26ct vol. 45.595

tijd 09.37
Philips EUR 16,95 -45 ct vol. 305.152

tijd 11.29
Terughoudendheid op de beurzen.

tijd 11.30
Goud $ 1.982,-- zilver $ 23,22 en platina $ 894,00
Olie $ 87.89 en de dollar euro 1,0619 1 bitcoin = 30.506 USA dollar
The Copper Prices in $USD / lb
October 23, time 05:18
Bid/Ask 3.5678 3.5685
Change -0.0163 -0.46%
Low/High 3.5539 3.5980
The Nickel Prices
October 23, time 05:18
Bid/Ask 8.2803 8.2871
Change -0.0753 -0.90%
Low/High 8.2576 8.4187

media,
Organic farmers urge European Parliament to uphold ban on NGTs to support healthy food systems. The European organic food and farming association is also worried that seed labeling provisions have been deleted in the draft report. Seed labeling provisions would have been a starting point for transparency at the breeding level, the association claims. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/organic-farmers-urge-european-parliament-to-uphold-ban-on-ngts-to-support-healthy-food-systems.html

media,
No “silver bullet”: Research finds biopolymers can cause negative health effects among fish. 23 Oct 2023 --- Research from the University of Otago, New Zealand, has shown that biodegradable plastics harm fish when tossed in the ocean. Petroleum-derived microplastics impact marine life, but little is known about the impact of biodegradable alternatives, leading scientists to conduct research in the field. see & read more onhttps://www.packaginginsights.com/news/no-silver-bullet-research-finds-biopolymers-can-cause-negative-health-effects-among-fish.html

tijd 13.01
De Europese beurzen laten het verlie weer verder oplopen o.a. de DAX naar 14.689.64 -108.83 -0.74%
Goud $ 1,977,30 zilver $ 23,16 en platina $ 892 Gold/Silver Ratio 85.35
Olie $ 87.40 en de dollar euro 1,0610 1 bitcoin = 30.596 USA dollar

tijd 13.04
De actuele koersen (kg): Goud €59.904 Zilver €702

media,
Aantal asielaanvragen in Nederland loopt snel op.
DEN HAAG - Het aantal asielaanvragen in Nederland is de afgelopen weken snel opgelopen. Er komen aanzienlijk meer asielzoekers binnen dan vorig jaar in deze periode, komt naar voren uit de wekelijkse cijfers van het ministerie van Justitie en Veiligheid. lees meer op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/442148140/aantal-asielaanvragen-in-nederland-loopt-snel-op

The Copper Prices in $USD / lb
October 23, time 08:19
Bid/Ask 3.5654 3.5661
Change -0.0187 -0.52%
Low/High 3.5539 3.5980
The Nickel Prices
October 23, time 08:18
Bid/Ask 8.2735 8.2849
Change -0.0821 -0.98%
Low/High 8.2576 8.4187

tijd 15.00
B&S EUR 3,30 -44 ct vol. 107.000 en Ebusco EUR 5,93 -57 ct vol. 235.171

media,
-Israel Latest: Military Hits Gaza With Airstrikes and Raids
-Microsoft to Invest $3.2 Billion to Boost AI and Tech in Australia
-Ten-Year Treasury Yield Tops 5% for First Time Since 2007
-DOJ Spoofing Cop Who Led JPMorgan Case Exits for Private Firm
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.34
De Dow 32,951.80 -175.48 -0.53%
De Nasdaq 12,912.75 -71.06 -0.55%

media
-Hostages and Hezbollah Force Israel to Rethink Gaza Ground War
-Israel Latest: UK Says Israel Wasn’t Behind Blast at Hospital
-Biden Talks With Allies to Stop Israel-Hamas War Spreading
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.20
De Dow plust op 33,134.73 +7.45 +0.02% en de Nasdaq gaat mee naar 13,046.40 +62.59 +0.48%

Zonnepanelen zorgen voor een aantrekkende zilver markt. Maar enkele grote partijen (de bekende) drukken zo nog steeds de zilverprijs. Maar laat U niet misleiden.

tijd 17.33
De actuele koersen (kg): Goud €59.776 Zilver €698

media,
“Gold is money. Everything else is credit.” – J.P. Morgan.

tijd 17.38
De AEX 719.18 +2.94 +0.41% Philips EUR 17.752 +35 ct vol. 3,9 milj.
De Midcap 776.67 +0.31 +0.04%. InPost EUR 9,288 +50ct vol. 557.000
De Smallcap 1.157.15 -4.33 -0.37% Ebusco EUR 6,035 -47 ct vol. 328.571

tijd 17.43
De Bel 20 3.329.38 -23.55 -0.7% Umicore EUR 22,63 -38 ct vol. 183.090
De CAC 6.851.98 +35.76 +0.52% Teleperformance EUR 113,95 -4,25 vol. 164.000
De DAX 14.793.6 -4.87 -0.03% Muenchener R. EUR 371,15 -6,75 vol. 30.0

The Copper Prices in $USD / lb
October 23, time 11:39
Bid/Ask 3.5776 3.5783
Change -0.0065 -0.18%
Low/High 3.5539 3.5980
The Nickel Prices
October 23, time 11:39
Bid/Ask 8.1644 8.1712
Change -0.1912 -2.29%
Low/High 8.1622 8.4187

Fijne avond en voor straks eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL