Nieuwe Pensioenstelsel draait uit op een DRAAK. Waar blijven de echte Toezichthouders? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 22/10/2023 07:12
Pensioenfondsen maken in de media bekend, dat er in 2024 mogelijk geen indexatie komt van de pensioenen!
Waar licht dat aan!? Zijn de Pensioenpotten LEEG!? Neen, maar door "falend toezicht en een ongeordende handel in "Waardepapier", die moet transparant, eerlijk, voor iedereen begrijpelijk en BETROUWBAAR zijn!
TEGENWOORDIG is dat niet meer zo, vrijwel allerlei ONBEGRIJPELIJKE Producten komen en gaan naar de BEURS! Mogelijk weten enkele van die "makers de inhoud, maar niet de gevolgen/uitwerking ervan!


ER moet een herinvoering komen van nummers aan de digitale aandelen en obligaties in de gehele wereld. Dat was circa 40 - 50 jaar geleden ook het geval en toen was het "STUREN van de prijsvorming en (lees) gemaakte prijzen van aandelen nauwelijks mogelijk".

Dagelijks "besturen de algoritmische systemen de prijsvormingen op de beurzen", mede door het ontbreken van nummers aan de "waarde papieren"!

Dit was een van de redenen dat o.a bij Imtech in febr 2013 er meer aandelen "Over de toonbank gingen", dan dat er door Imtech waren uitgegeven. Circa 55 % zat ook nog in vaste Handen.

Waar blijft de "media" nu! Vinden die dit alles zo goed!?

Want als er EEN is die ook de wereld opinie STUURT, dan is 't de MEDIA!
De AFZWAAIER vanuit GAZA, die op de verkeerde PLAATS terecht kwam en daar hoor je verder nauwelijks nog wat over, mede door het "stilzwijgen van/door de MEDIA"!
Dus ook "gestuurde beïnvloeding op de menselijke reactie(s), zoals op de beurzen ! Daar is het "winsten pakken ten koste van andere beleggers"!

EN VELEN KIJKEN DE ANDERE KANT OP! OOK daar ontbreekt deugdelijk "toezicht"!

Welke gevolgen kunnen er ontstaan, door gebrekkig toezicht door de DNB en AFM in Nederland op de prijsvormingen!?

Dat er onrealistische "koersen op de Borden" komen!
DUS worden de Pensioenpotten gevuld met "PAPIEREN winsten en als er dan winsten genomen "Moet worden", door de Pensioenfondsen, dan storten de prijzen van aandelen in elkaar! EEN echte Crash op de beurs ontstaat er dan!

Het lijkt erop dat de Risque Managers bij de pensioenfondsen, zich dit schrijven
't ook voor de "GEEST hebben"!
Dat zij daarom de realiteit van een zware overwaardering van Effecten inzien. Daar is door de huidige malaise ter beurzen al redelijk wat overwaardering alweer vanaf gegaan!
Maar de Risque Managers weten wat er straks (lees de komende jaren kan gaan komen)! En willen daarop vooruitlopen, door voor 2024 de indexatie niet e/o nauwelijks toe te passen!

XEA.nl heeft al "tig" malen aandacht voor deze "VALKUILEN" gevraagd en er over geschreven. Echter, zonder een "luisterend oor", o.a. bij de DNB en Ministerie van Financiën te Den Haag!

OOK het nieuwe Pensioenstelsel, is 'n ONUITVOERBAAR werk/taak, waar de INLEGGERS uit het verleden, er wel eens "bekaaid vanaf kunnen komen, als alles doorgaat"!

Dat hebben veel inleggers met hun ZEGELTJES, die in het verleden geplakt (lees jaren 1950-1960) werden en die LATER bij hun AOW zouden worden uitbetaald, is door het niet juist archiveren van de NAW gegevens, van de betrokkenen door de Overheid en Semi Overheid, niet netjes afgehandeld. Hierover hoor je niemand meer, je moest "JEZELF" aanmelden voor ontvangst en uitbetaling en bij navraag kreeg je te horen:" het heeft in de media gestaan"!
Wat is er dan met die centen gebeurd? Dan kreeg je te horen, U bent/was te laat en het restant is bij/in de POT Algemene middelen gestort!

Het ging persoon om kleine bedragen, maar wat zegt het spreekwoord:" vele kleintjes maken EEN grote"!

Maar wie kent deze ouderwetse "spreekwoorden"nog!?

De agenda voor deze week
maandag 23 okt.
Cijfers Philips

dinsdag 24 okt.
Cijfers Randstad en ASMI

woensdag 25 okt.
Cijfers Vopak, Heineken + Holding, Hydratec, Melexis< en Aegas.

Donderdag 26 okt.
Cijfers Arcadis, CM.com, VastNed Retail, CTAC, Pharming, Corbion, Flow Traders, Besi en nog vele anderen.
Vrijdag 27 okt.
Cijfers o.a. Signify, Argenix, Proximus.

Funny
https://twitter.com/KatusaResearch/status/1715111047399641570

Lees onze toevoeging d.d. 22-10-23 bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers worden tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.


OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

Lees deze toevoeging
toevoeging op 11 okt. 2023
Verbijsterend verhaal bij mijnheer Kokkelman op de radio van 11.30 tot 12.00 uur. Daar was de leider van de ambassade uit Kabul op bezoek. Wat was er mis gegaan aldaar in Kabul? Eigenlijk kreeg U met UW team daar 'n onderscheiding door Defensie voor. Na het vernietigende rapport over de gang van zaken. Buitenlandse Zaken, onder leiding van KAAG, vond dat U daar had moeten blijven zitten, "DAT WAS BETER VOOR HET KAMER DEBAT! Dat kwam later uit, maar de Amerikanen kwamen juist bij U langs met: " jullie kunnen nu nog mee en anders niet meer. De Duitsers gaan ook mee, kwam in het verhaal naar voor! Later kwamen 13 Amerikaanse militaire om het leven, die waren op dezelfde plek waar wij(Nederlanders) waren geweest.
Wat ging er fout, Buitenlandse Zaken wilde niet luisteren naar de ervaringen van de deskundigen ter plaatsen (Lees het INTEL 'n term die wordt gebruikt, van kennis & ervaring ter plaatsen). Er is later overleg geweest met Defensie en elkaar laten uitpraten, over, dit moet in het vervolg beter afgestemd worden.
BUITENLANDSE ZAKEN van Kaag liet niets meer van zich horen!
KAAG ZOU DUS TER VERANTWOORDING moeten worden geroepen voor de 13 Amerikaanse militaire die daar gesneuveld zijn. Anders had de leider met zijn team te Kabul, met de DOOD voor OGEN, daar afgeschoten kunnen worden, HIJ was TERECHT teruggekomen concludeerde de Commissie in het vernietigende rapport, dat was uit gebracht tegen KAAG.


plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!


De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd. Dus is klaagster niet bij een volledig dossier daar beoordeeld. Maar die had Rechter V. niet nodig, er hadden al zoveel rechter naar de zaak gekeken, war moet ik dan nog zei V.!? Is dat snel verdiend, dat leges geld EUR 274,00. Zo werkt dat in NEDERLAND.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!


https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?


In memoriam
Voor ons zijn twee belangrijke personen overleden: Carel v.d. Driest en Bobby Charlton, resp. de CEO van v. Ommeren en later bij Vopak en de Engelse Voetballer, die een Vliegramp overleefde!.
Wat waren deze twee personen een voorbeeld voor de Wereld, de een in het bedrijfsleven, rustig, deskundig en alles overziende wat er wel en NIET moest gebeuren en Bobby de "voetballer, die letterlijk & figuurlijk er boven uit stak", wat een betrouwbare voetballer en in dienst van het "team"!

tijd 10.09
1 bitcoin = 29.851 USA dollar

Voetbal uitslagen
AZ. sc Heerenveen 3. 0
Feyenoord Vitesse 4. 0
N.E.C. Almere City F 1. 1
PSV. Fortuna Sittard 3. 1
RKC Waalwijk. FC Volendam 2. 1

media
-Europe’s Biggest Money Managers Bet ECB Rates Haven’t Hit a Peak
-Ukraine Recap: Russian Strike on Kharkiv Mail Center Kills Six
-Swiss Go to Polls With Right-Wing Party Set to Extend Lead
-Israel Latest: Gaza Air Strikes to Intensify Before ‘Next Stage’
see & read more on. www.bloomberg.com

media,
Israel Latest: Gaza Air Strikes to Intensify Before ‘Next Stage’!
see & read more on https://www.kitco.com/commentaries/2023-10-21/The-Metals-Money-and-Markets-Weekly-October-20-2023-Mess-it-up.html

media,
“Gold is money. Everything else is credit.” – J.P. Morgan (1912).Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL