Oostmarkt grillig, in afwachting wat er gaat komen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 16/10/2023 05:56
Lees onze toevoeging d.d. 15-10-23 bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers worden tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.


OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

Lees deze toevoeging
toevoeging op 11 okt. 2023
Verbijsterend verhaal bij mijnheer Kokkelman op de radio van 11.30 tot 12.00 uur. Daar was de leider van de ambassade uit Kabul op bezoek. Wat was er mis gegaan aldaar in Kabul? Eigenlijk kreeg U met UW team daar 'n onderscheiding door Defensie voor. Na het vernietigende rapport over de gang van zaken. Buitenlandse Zaken, onder leiding van KAAG, vond dat U daar had moeten blijven zitten, "DAT WAS BETER VOOR HET KAMER DEBAT! Dat kwam later uit, maar de Amerikanen kwamen juist bij U langs met: " jullie kunnen nu nog mee en anders niet meer. De Duitsers gaan ook mee, kwam in het verhaal naar voor! Later kwamen 13 Amerikaanse militaire om het leven, die waren op dezelfde plek waar wij(Nederlanders) waren geweest.
Wat ging er fout, Buitenlandse Zaken wilde niet luisteren naar de ervaringen van de deskundigen ter plaatsen (Lees het INTEL 'n term die wordt gebruikt, van kennis & ervaring ter plaatsen). Er is later overleg geweest met Defensie en elkaar laten uitpraten, over, dit moet in het vervolg beter afgestemd worden.
BUITENLANDSE ZAKEN van Kaag liet niets meer van zich horen!
KAAG ZOU DUS TER VERANTWOORDING moeten worden geroepen voor de 13 Amerikaanse militaire die daar gesneuveld zijn. Anders had de leider met zijn team te Kabul, met de DOOD voor OGEN, daar afgeschoten kunnen worden, HIJ was TERECHT teruggekomen concludeerde de Commissie in het vernietigende rapport, dat was uit gebracht tegen KAAG.


plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!


De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd. Dus is klaagster niet bij een volledig dossier daar beoordeeld. Maar die had Rechter V. niet nodig, er hadden al zoveel rechter naar de zaak gekeken, war moet ik dan nog zei V.!? Is dat snel verdiend, dat leges geld EUR 274,00. Zo werkt dat in NEDERLAND.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!


https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?


media
-US to Tighten Curbs on China’s Access to Advanced Chip Tech
-Poland’s Pro-EU Opposition Set for Majority, Exit Poll Shows
-Wall Street’s Surprising Quest for Ways to Finance Coal Again
-Israel Latest: Army Says Hamas Officials Dead; Over 600,000 in Gaza Flee South
see & read more on www.bloomberg.com

De Dow
De Nasdaq

In de Oostmarkt de volgende standen.
In Japan de Nikkei 31,722.58 -593.41 -1.84%
In Hong Kong de Hang Seng 17,741.09 -72.36 -0.41% (15/10)
In Australië de All Ord.7,214.00 -29.54 -0.41%
In Singapore de Straits 3,167.12 -18.67 -0.59%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen!

WEET de politiek dat wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.


Poetin
Dat slecht 1 persoon bij een organisatie "zulk" een macht heeft en een groot deel van de wereld naar zijn hand kan zetten!!

Nogmaals: "als Trump president was gebleven van Amerika", dan had Poetin dit niet "durven" doen! Voor Trump had Poetin nog respect, niet voor "Biden"!

TOEZICHTHOUDERS
Laat UW ogen ook eens richting controles en de tijd die daar voor nodige is GAAN! en NEEM dat eens "Serieus"!
DAT missen wij, anders "sleep" ons voor de Rechter en dan zullen wij de rechter vertellen hoe de Effectenhandel weer op een nettere manier kan worden uitgevoerd.

Pensioenen
EN WAT NU ZO BIJZONDER IS!!!!
Aan dit corrupte systeem (ladder) worden straks onze PENSIOENEN aan opgehangen.

Entree Res. Yesterday

Gestuurde handel!!! MAAR wie verkoopt er nu nog ?
Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, het wordt eind okt. begin november 2023. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar.
Goldman blijft dagelijks een inkoper, daar is een bedoeling voor. Maar er blijken meer kopers te zijn voor het OT deel van Entree Resources! Dat kan interssant worden voor de bezitters van de aandelen Entree Resources.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming. En komen ze ook steeds dichter bij de bekendmaking van het deal van Rio Tinto, roert zich de laatste tijd flink in het koper! zie elders (d.d. 2/8/23)op de website van XEA.nl


Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

d.d. 15-09-23
Wij verwacht binnenkort nieuws bij Entree Recources, want de prijsvorming geeft ons die indruk, steeds proberen ze een "terugzet onder de C$ 1,35 e/o niet hoger dan de C$ 1,58 en dan komen er weer 5.000 shs als nieuwe verkoop opdracht in het boekje. Wie doet dit anders, dan de bemiddelaar van de opdrachtgever o.a RIO Tinto. Die hebben de warrants ook al omgewisseld.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25% het aandeel
Rio Tinto 16%

Entree Resources.
Kijk naar Entree Resources. Rio Tinto is in onderhandelingen met de Mongolische Regering en een deal is "nader'! Dan verkoop je als aandeelhouder toch niet meer!
Een markt gevoel zegt dat gewoon simpel! ER valt een premie te behalen! Het is even wachten wanneer het deal gesloten wordt!

RIO TINTO exercise warrants sept. 13 2023. op $C 0,60 and get shares of Entree Recources on 08-02-23


Equinox Yesterday vol.

Lezen is ook een vak, Equinox haalt hier een jaarlijks rente voordeel(zo lang dit l
oopt) uit van USA $6 miljoen en als de rente verder stijgt is er straks goedkoop omwisselen en dan wordt het rente voordeel nog beter. Wel meer aandelen, maar minder schulden. Slimme zet van R. Beaty.

Solaris Yesterday vol.

Wij vermoeden dat Richard W. met ruim 40% belang, zijn winst gaat pakken en aan 'n Chinees bedrijf Solaris zal over doen.zie bericht van heden 3 okt. 2023 ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-48828&type=toon

American Silver vol.

Door Securities lending worden veel fondsen "bespeeld"!
Edelmetalen worden doormiddel van papieren transacties gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend meer!

Edelmetalen (speciaal zilver) en andere grondstoffen (lees o.a. koper) zullen de beleggingsmarkten gaan domineren.
DAAR zijn de Westerse Effectenkredietinstelling NIET in thuis en houden daarom HUN klanten verwijderd van de beginstarts in deze branche.

Je kunt er nauwelijks TERECHT. De Giro(Lees Flatex) en de Saxo bank en soms voor wat grotere bedrijven o.a. BHP. Rio Tinto gaat dat wel.

Tijd 06.05
De Actuele koersen (kg): Goud: €58.618 - Zilver: €693

media
media,
Centrale banken blijven goud kopen in augustus, waarom daalt de goudprijs?
Toename reserves
Volgens een artikel van Krishan Gopaul voegden centrale banken 77 ton goud toe aan hun reserves, waarmee de totale hoeveelheid goud die centrale banken de afgelopen drie maanden kochten uitkomt op 219 ton. Dat betekent dat centrale banken in deze maanden meer edelmetaal kochten dan de maanden ervoor.
Netto werd er in de maanden april en mei zelfs goud verkocht. Dat gebeurde vooral doordat de Turkse centrale bank goud moest verkopen. Het land wordt geteisterd door een hele hoge inflatie. Consumenten wendden zich tot goud om hun koopkracht te beschermen, waardoor de centrale bank gedwongen werd goud te verkopen om zo het handelstekort binnen de perken te houden. lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/centrale-banken-blijven-goud-kopen-in-augustus-waarom-daalt-de-goudprijs/

tijd 06.06
Goud $ 1.920,60 zilver $ 22,71 en platina $ 881 Gold/Silver Ratio 84.56
Olie $ 87.74 en de dollar euro 1,0529 1 bitcoin = 27.236 USA dollar
Valuta's Eng Pond 0,86580 AUS$ 1,66416 C$ 1,43582 en Jap. Yen 157295
Olie wordt nog steeds gemanipuleerd door twee landen. Sinds juni van dit jaar(2023) zijn de olieprijzen met bijna 30% gestegen, voornamelijk door productiebeperkingen in Saudi-Arabië en Rusland.
Niemand onderneemt iets. Bij de Gebr. N. & W Hunt in de zilver markt jaren 1970-80 wel! Is dat Niet vreemd! De Particulier wel de mond snoeren.

media, Cultuur onder VUUR
Iedereen is opgeschrikt door de aanval van Hamas op Israël. Beelden van kidnappings gaan de wereld over. Deze terreur vloeit rechtstreeks voort uit de islam. Ik denk aan de woorden van paus Benedictus XVI, die in zijn befaamde Regensburger Rede (2006) een Byzantijnse keizer aanhaalde:
“Laat mij zien wat Mohammed voor nieuws heeft gebracht en je zult er slechts slechte en onmenselijke dingen vinden, zoals zijn gebod om het geloof dat hij predikte te verspreiden met het zwaard.”

ga naar
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/waarom-de-wreedheden-van-hamas-niet-in-strijd-met-de-islam-zijn?cid=1934777868&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2023-10-09#main

OM
hoe betrouwbaar zijn zij!?
Maar de "schop" moet er daar ook in! Speelt "spelletjes" en wat een "blamage"! Wat kunnen zij ongelooflijke verhalen VERZINNEN! Zaken die nauwelijks iets bijdrage, maar de partij zo "BELACHELIJK kunnen maken". Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort instanties.
Antwoord op ons bericht.
Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om een bericht te sturen omdat u geen reactie krijgt op uw (4) aangetekende brieven aan het OM te Haarlem en dit onder de aandacht te brengen. U heeft ook een WOB verzoek ingediend en hier tot op heden nog geen reactie op gekregen.
Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.
Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
D.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

media
Nout Wellink verwacht hogere rente en inflatie: “We zijn volgestopt met monetair munitiemateriaal.”!
see & watch the video on (about 1.22 hrs
https://www.hollandgold.nl/nieuws/nout-wellink-verwacht-hogere-rente-en-inflatie-we-zijn-volgestopt-met-monetair-munitiemateriaal/

Lees een korte inhoud
In deze aflevering gaat Paul Buitink in gesprek met Nout Wellink, president van De Nederlandsche Bank (DNB) tussen 1997 en 2011, voormalig voorzitter van het Bazels Comité voor bankentoezicht (BCBS) en voormalig lid van de raad van bestuur van Chinese banken Bank of China en ICBC.

Wellink gaat in op het begrip inflatie en wat een juiste inflatiedoelstelling moet zijn. Hij vindt de angst voor deflatie onterecht en huidige doelstellingen te ruim. Lage inflatie was minder het gevolg van centrale bank beleid maar meer het gevolg van opengooien wereldmarkt, met name Azië. Het extra geld dat de ECB creëerde, bouwde een inflatoir potentieel op. We hebben ons volgestopt met monetair munitiemateriaal aldus Wellink. Aanbodproblemen zorgen ook voor inflatie, maar dan moet je als centrale bank juist verkrappen. Wellink analyseert het nut en juridische legitimiteit van de verschillende opkoopprogramma’s. Hij verwacht de komende tijd hogere inflatie als gevolg van demografie, deglobalisering en klimaatmaatregelen. De rente zal lang hoog blijven. Toch houdt hij meer vertrouwen in centrale banken dan financiële markten in verband met verkeerde prikkels. ECB moet overigens wel bezorgd zijn over de uitkomst van rechtszaken bij het Duitse constitutionele hof.

The Copper Prices in $USD / lb
October 15, time 23:25
Bid/Ask 3.6041 3.6048
Change +0.0242 +0.68%
Low/High 3.5799 3.6072
The Nickel Prices
October 15, time 23:26
Bid/Ask 8.3809 8.3990
Change +0.0499 +0.60%
Low/High 8.3310 8.4693

Ga naar
https://miningconferences.org/?msclkid=584d19cdb2d412e8fd897ce10e3b551f

World mining conferences.

Pensioenwet in de media
Pensioenwet jaagt bedrijven op kosten: ’Probleem speelt helemaal niet bij deze werkgevers’.AMSTERDAM - Zo’n 50.000 bedrijven moeten de komende jaren hun pensioenregeling aanpassen door de Wet toekomst pensioenen. Dat is onnodig en kostbaar, vinden experts. Bovendien denken ze dat die aanpassing leidt tot ongelijkheid op de werkvloer. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/493625017/pensioenwet-jaagt-bedrijven-op-kosten-probleem-speelt-helemaal-niet-bij-deze-werkgevers

reactie XEA.nl
HOE & WAT kunnen de pensioentrekkers NU & Later hun berekening maken over hun "PENSIOEN" inkomsten!?
Gemaakte prijzen door "algoritme" kunnen wel eens voor zeer negatieven verrassingen zorgen. DAAR lezen wij niets over!? ER moeten weer nummers aan de digitale aandelen/obligaties e.a. producten komen.


Wat gaat er komen!?
Wij stellen meer, wat kunnen de aandelen op de wereldwijde BEURZEN er nog bij hebben!? In het verleden schoot het edelmetaal sterk omhoog, als er slechts 1/10 van wat er nu in de wereld gaande is. MAAR OOK HIER is manipulatie de "prijs bepalende factor EN kan & dat mag allemaal! Een is een zeer onzekere toekomst gaande, tekort koper, tekort zilver en tekort vertrouwen bij investeerders!!
En wat moet je dan?
Beschermen van UW bezittingen, dat weer eeuwen geleden ook al met/door Edelmetaal gedaan. Dus wat belet U!?

De agenda voor deze week.
maandag 16 okt.
Rio Tinto en 17 de in London

dinsdag 17 okt.
Detailhandelscijfer en Industriële Productie in Verenigde Staten

woensdag 18 okt.
- 3de kwartaalcijfers ASML.
-Vastgoed Verenigde Staten - Housing starts Sep 2023.

donderdag 19 okt.
- 3de kwartaal cijfers Nedap, Roodmicro en Sligro.
- in de VS - Existing Home Sales Sep 2023

vrijdag 20 okt.
- 3 de kwartaalcijfers Basic Fit en Beter Bed.
In Duitsland - Producenten prijsindex

Gisteren in de dienst
"Laat GIJ saamhorigheid ontstaan tegen ontknechting en de MACHT van het kwaad, en schenkt ons hoop op de Overwinning ervan"!


tijd 09.02
Ewen vriendelijke opening te Amsterdam, de AEX 737.34 +3.44 +0.47%
Wolters en Relx doen het tegen de negatieven stemmingen toch behoorlijk positief. Dit ook op een opwaardering van deze sector.
Edelmetaal heeft weer te lijden van de stille manipulatieve dagelijkse periode in deze sector.
Dit alles kan & mag. Toezichthouders kijken daar niet meer naar. Hebben andere zorgen. Goud $ 1.809,60 zilver $ 22,50 en platina $877

tijd 10.35
Olie $ 87.35 en de dollar euro 1,0539

tijd 10.38
Het sentiment zakt op de Europese beurzen naar de negatieve kant. Dat kan tyoch ook niet anders! Maar de daghandelaren houden het "gestuurde sentiment" nog intact. WAAR halen deze partijen hun aandelen vandaan? Toch niet uit het Centrale Depot, via een omleiding!?
Toe4zichthouders, duikt daar eens in, want Mijnheer Wessels maakt vrijwel dagelijks reclame over zijn cursus, het gaat lijkt wel van een leien dakje.

The Copper Prices in $USD / lb
October 16, time 04:59
Bid/Ask 3.5813 3.5819
Change +0.0014 +0.04%
Low/High 3.5720 3.6072
The Nickel Prices
October 16, time 04:55
Bid/Ask 8.3680 8.3726
Change +0.0370 +0.44%
Low/High 8.3113 8.4693

tijd 13.37
Goud trekt weer uit het gemanipuleerde dal vandaan $ 1.915,70 zilver gaat licht mee naar $ 22,55 en platina $876

media,
Mako Announces Results of Annual General Meeting and Provides Corporate Update.
VANCOUVER, BC / ACCESSWIRE / October 16, 2023 / Mako Mining Corp. (TSX-V:MKO)(OTCQX:MAKOF) ("Mako" or the "Company") is pleased to announce that all matters (see Management Information Circular filed on September 7th, 2023, on SEDAR) were approved at the Annual General Meeting ("AGM") held on October 13th, 2023, including the reappointment of all 6 current Directors at Mako.
Corporate Update
Grant of RSUs and DSUs. go to
https://www.accesswire.com/793240/makoannouncesresultsofannualgeneralmeetingandprovidescorporateupdate

media,
-Poland’s Pro-EU Opposition Set to End Years of Populist Rule
-Brands Are Handing Out Freebies at Walmart as Online Ads Lose Appeal
-KKR Makes Binding Offer to Buy Telecom Italia Fixed-Line Network
-Belt And Road Xi’s $1 Trillion ‘Project of the Century’ Faces Uncertain Future
-Germany’s Year of Frailty Is Seen Ending in Double-Dip Recession
see & read more on www.bloomberg.com

Recessie
speelt steeds meer landen parten, stem UW beleggingen daar ook op aan!
Ook de alsmaar groeiende schuldenlast in de wereld, daar lezen wij niets over! Hoe wordt dat opgelost!?


media,
Disasters cause US$3.8 trillion in crop losses over 30 years, flags FAO.
16 Oct 2023 --- In the past three decades, an estimated US$3.8 trillion worth of crops and livestock production has been lost due to natural global disasters, corresponding to an average loss of US$123 billion annually or 5% of global gross domestic product (GDP). see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/disasters-cause-us38-trillion-in-crop-losses-over-30-years-flags-fao.html

media CBS
Oversterfte in september j.l.
In het derde kwartaal van 2023 overleden 37,6 duizend mensen. Dit zijn er 1,8 duizend (5 procent) meer dan verwacht. In één week van augustus en alle weken van september was er oversterfte, onder Wlz-zorggebruikers en ouderen. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.
lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/oversterfte-in-september

reactiemXEA.nl
Dit is een gevolg van de Covid 19, daaruit zouden een extra toevloed aan sterfte komen, dat hoorden wij vanuit ons netwerk.

The Copper Prices in $USD / lb
October 16, time 10:51
Bid/Ask 3.5830 3.5835
Change +0.0031 +0.09%
Low/High 3.5720 3.6072
The Nickel Prices
October 16, time 10:51
Bid/Ask 8.3763 8.3786
Change +0.0454 +0.54%
Low/High 8.3113 8.4693

tijd 17.38
De AEX 735.39 +1.49 +0.2% Aegon EUR 4,60 +6 ct vol. 5.5 milj
De Midcap 810.16 +2.2 +0.27% Fagron EUR 16,62 +60 ct vol. 99.000
De Smallcap 1.206.22 +0.56 +0.05% Ebusco EUR 7,05 +1,00 vol. 569.000
daghandel fonds.

tijd 17.42
De actuele koersen (kg): Goud €58.516 Zilver €689

tijd 17.45
De Bel 20 3.519.46 +12.1 +0.34% Proximus EUR 8,228 +18 ct vol. 644.000
De CAC 7.023.38 +19.85 +0.28% Unibail EUR 45,87 +92 ct vol. 179.119
De DAX 15.227.87 +41.21 +0.27% Zalando EUR 22,625 +93 ct vol. 1.913.0

tijd 17.53
Goud trekt weer aan naar $ 1.921,90 zilver herstelt zich $ 22,63 en platina $ 891. Olie $ 86.82 en de dollar euro 1,0549 1 bitcoin = 28.085 USA dollar

Gestuurde Omzetten
Vooral te Amsterdam, bewijzen hebben wij teveel! Daghandel is een van de oorzaken, maar daar zouden de Toezichthouders veel meer tegen moeten optreden.
Wij halen er zo "tig" aantallen fondsen uit, Takeaway was ook opgeblazen naar de EUR 70-80 in het verleden, wie zit er met de narigheid!? De huidige aandeelhouders.

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL