Wall Street en Oostmarkt laten de Oorlog voor wat het is. Positieve indices aldaar. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 10/10/2023 05:59
Lees onze toevoeging d.d. 10-10-23 bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers wordn tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.


OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!


De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd. DUS werd Klaagster veroordeeld zonder dat "grote". en zware dossier. Maar Rechter V, zei toch, "er hebben al zoveel RECHTERS naar gekeken, wat moet IK dan NOG!? DAAR maalde Rechter V. niet om, de legers vanb EUR 274 was snel verdiend. En er werd nog MEINEED ook nog gepleegd, ach dat kan & mag hier allemaal.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!


https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?


media
-Xi Reaction to Hamas Attack Exposes China’s Limits as Peacemaker
-Bank of Italy Warns Meloni to Exercise ‘Extreme’ Fiscal Prudence
-France Resists Recession With Meager Growth, Central Bank Says
-Bank of America’s Wrong-Way Rate Bet Hurts Moynihan’s Growth Pledge
see & read more on www.bloomberg.com

De Dow 33,604.65 +197.07 +0.59%
De Nasdaq13,484.24 +52.90 +0.39%

In de Oostmarkt de volgende standen en geen zorgen!
In Japan de Nikkei 31,691.65 +696.98 +2.25%
In Hong Kong de Hang Seng 17,742.11 +224.71 +1.28%
In Australië de All Ord. 7,235.80 +78.76 +1.10%
In Singapore de Straits 3,193.37 +26.86 +0.85%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen!

WEET de politiek dat wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.


Poetin
Dat slecht 1 persoon bij een organisatie "zulk" een macht heeft en een groot deel van de wereld naar zijn hand kan zetten!!

Nogmaals: "als Trump president was gebleven van Amerika", dan had Poetin dit niet "durven" doen! Voor Trump had Poetin nog respect, niet voor "Biden"!

de agenda voor deze week.
Dinsdag 10 okt.
In de VS - Ondernemersvertrouwen mkb, Kwartaalcijfers PepsiCo

Woensdag 11 okt
In Duitsland de Inflatie

In de VS: Producentenprijzen en later in de avond de Notulen Federal Reserve

Donderdag 12 okt.
In de VS: Steunaanvragen, inflatie

Vrijdag 13 okt.
07.00 Kwartaalcijfers TomTom; kwartaalupdate NSI
BAVA CTAC in Den Bosch.
In de EU: Industriële productie (augustus)
In de VS: Kwartaalcijfers BlackRock, Citigroup, JPMorgan Chase, Wells Fargo
De Import- en exportprijzen (september) en Consumentenvertrouwen (oktober)

TOEZICHTHOUDERS
Laat UW ogen ook eens richting controles en de tijd die daar voor nodige is GAAN! en NEEM dat eens "Serieus"!
DAT missen wij, anders "sleep" ons voor de Rechter en dan zullen wij de rechter vertellen hoe de Effectenhandel weer op een nettere manier kan worden uitgevoerd.

Pensioenen
EN WAT NU ZO BIJZONDER IS!!!!
Aan dit corrupte systeem (ladder) worden straks onze PENSIOENEN aan opgehangen.

Entree Res. Yesterday

Gestuurde handel!!!
Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, het wordt eind okt. begin november 2023. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar.
Goldman blijft dagelijks een inkoper, daar is een bedoeling voor. Maar er blijken meer kopers te zijn voor het OT deel van Entree Resources! Dat kan interssant worden voor de bezitters van de aandelen Entree Resources.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming. En komen ze ook steeds dichter bij de bekendmaking van het deal van Rio Tinto, roert zich de laatste tijd flink in het koper! zie elders (d.d. 2/8/23)op de website van XEA.nl


Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

d.d. 15-09-23
Wij verwacht binnenkort nieuws bij Entree Recources, want de prijsvorming geeft ons die indruk, steeds proberen ze een "terugzet onder de C$ 1,35 e/o niet hoger dan de C$ 1,58 en dan komen er weer 5.000 shs als nieuwe verkoop opdracht in het boekje. Wie doet dit anders, dan de bemiddelaar van de opdrachtgever o.a RIO Tinto. Die hebben de warrants ook al omgewisseld.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25% het aandeel
Rio Tinto 16%

Entree Resources.
Kijk naar Entree Resources. Rio Tinto is in onderhandelingen met de Mongolische Regering en een deal is "nader'! Dan verkoop je als aandeelhouder toch niet meer!
Een markt gevoel zegt dat gewoon simpel! ER valt een premie te behalen! Het is even wachten wanneer het deal gesloten wordt!

RIO TINTO exercise warrants sept. 13 2023. op $C 0,60 and get shares of Entree Recources on 08-02-23


Equinox Yesterday vol.

Lezen is ook een vak, Equinox haalt hier een jaarlijks rente voordeel(zo lang dit loopt) uit van USA $6 miljoen en als de rente verder stijgt is er straks goedkoop omwisselen en dan wordt het rente voordeel nog beter. Wel meer aandelen, maar minder schulden. Slimme zet van R. Beaty.

Solaris Yesterday vol.

Wij vermoeden dat Richard W. met ruim 40% belang, zijn winst gaat pakken en aan 'n Chinees bedrijf Solaris zal over doen.zie bericht van heden 3 okt. 2023 ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-48828&type=toon

American Silver vol.

Door Securities lending worden veel fondsen "bespeeld"!
Edelmetalen worden doormiddel van papieren transacties gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend meer!

Edelmetalen (speciaal zilver) en andere grondstoffen (lees o.a. koper) zullen de beleggingsmarkten gaan domineren.
DAAR zijn de Westerse Effectenkredietinstelling NIET in thuis en houden daarom HUN klanten verwijderd van de beginstarts in deze branche.

Je kunt er nauwelijks TERECHT. De Giro(Lees Flatex) en de Saxo bank en soms voor wat grotere bedrijven o.a. BHP. Rio Tinto gaat dat wel.

Tijd 06.15
De Actuele koersen (kg): Goud: €56.605 - Zilver: €662

media
media,
Centrale banken blijven goud kopen in augustus, waarom daalt de goudprijs?
Toename reserves
Volgens een artikel van Krishan Gopaul voegden centrale banken 77 ton goud toe aan hun reserves, waarmee de totale hoeveelheid goud die centrale banken de afgelopen drie maanden kochten uitkomt op 219 ton. Dat betekent dat centrale banken in deze maanden meer edelmetaal kochten dan de maanden ervoor.
Netto werd er in de maanden april en mei zelfs goud verkocht. Dat gebeurde vooral doordat de Turkse centrale bank goud moest verkopen. Het land wordt geteisterd door een hele hoge inflatie. Consumenten wendden zich tot goud om hun koopkracht te beschermen, waardoor de centrale bank gedwongen werd goud te verkopen om zo het handelstekort binnen de perken te houden. lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/centrale-banken-blijven-goud-kopen-in-augustus-waarom-daalt-de-goudprijs/

tijd 06.16
Goud $ 1.861,90 zilver $ 21,76 en platina $ 888 Gold/Silver Ratio 85.53
Olie $ 85.97 en de dollar euro 1,0569 1 bitcoin = 27.623 USA dollar
Valuta's Eng Pond 0,86365 AUS$ 1,64808 C$ 1,43510 en Jap. Yen 157,070
Olie wordt nog steeds gemanipuleerd door twee landen. Sinds juni van dit jaar(2023) zijn de olieprijzen met bijna 30% gestegen, voornamelijk door productiebeperkingen in Saudi-Arabië en Rusland.
Niemand onderneemt iets. Bij de Gebr. N. & W Hunt in de zilver markt jaren 1970-80 wel! Is dat Niet vreemd! De Particulier wel de mond snoeren.

media, Cultuur onder VUUR
Iedereen is opgeschrikt door de aanval van Hamas op Israël. Beelden van kidnappings gaan de wereld over. Deze terreur vloeit rechtstreeks voort uit de islam. Ik denk aan de woorden van paus Benedictus XVI, die in zijn befaamde Regensburger Rede (2006) een Byzantijnse keizer aanhaalde:
“Laat mij zien wat Mohammed voor nieuws heeft gebracht en je zult er slechts slechte en onmenselijke dingen vinden, zoals zijn gebod om het geloof dat hij predikte te verspreiden met het zwaard.”

ga naar
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/waarom-de-wreedheden-van-hamas-niet-in-strijd-met-de-islam-zijn?cid=1934777868&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2023-10-09#main

Pim Fortuyn
De huidige Ministers en kamerleden voelen zich snel bedreigd en ook steeds meer Burgemeester.
En worden er politie huisjes bij de woningen neer gezet.
Peter R. de Vries wilde die beveiliging niet en werd (dit was te verwachten) wel afgeschoten.
Pim Fortuyn kreeg een taart met stront in zijn gezicht en werd nauwelijks bewaakt(lees beveiligd)!
Daarom is het heel vreemd dat er zo snel na de aanslag op Pim, politie met speur honden erbij waren. Onze taxatie is, "dit was geen toeval", want in de huidige wereld, (lees) politiek moet de waarheid wijken voor HUN DOEL!!
lees dit verhaal over stikstof van een deskundig en Professor op
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45478&type=toon

OM
hoe betrouwbaar zijn zij!?
Maar de "schop" moet er daar ook in! Speelt "spelletjes" en wat een "blamage"! Wat kunnen zij ongelooflijke verhalen VERZINNEN! Zaken die nauwelijks iets bijdrage, maar de partij zo "BELACHELIJK kunnen maken". Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort instanties.
Antwoord op ons bericht.
Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om een bericht te sturen omdat u geen reactie krijgt op uw (4) aangetekende brieven aan het OM te Haarlem en dit onder de aandacht te brengen. U heeft ook een WOB verzoek ingediend en hier tot op heden nog geen reactie op gekregen.
Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.
Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
D.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid
Dut bericht is van 03-08-2022 U leest 't goed 2023, niets meer iets vernomen over dit bericht.

media
’Bernhard had bewijs lidmaatschap NSDAP in eigen archief’!
Weinig historici twijfelden er nog aan, maar nu is het bewijs dat prins Bernhard lid was van de NSDAP, de partij van Adolf Hitler, wel heel overtuigend. In zijn boek De achterblijvers, dat deze woensdag verschijnt, onthult Flip Maarschalkerweerd dat hij de originele NSDAP-lidmaatschapskaart van de prins heeft gevonden. Dit schrijft NRC. Bernhard zegde het lidmaatschap op in 1936, toen hij zich verloofde met Juliana. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1184174121/bernhard-had-bewijs-lidmaatschap-nsdap-in-eigen-archief

EN OOK. een BRUG te ver!!
https://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

Prins Bernhard, de Prins der Nederlanden, was zestig jaar geleden in 1954 de eerste – en gedurende vele jaren daarna de voorzitter tijdens de oprichting van de geheime Bilderberg groep in Oosterbeek, een voorstad van Arnhem.
De eerste bijeenkomst van de Bilderberg in 1954 onder voorzitterschap van Prins Bernhard – weer ironisch – vond plaats in Oosterbeek, op zo’n 5 km afstand van de Rhijn brug in Arnhem, blijkbaar uiterst belangrijk voor ze, omdat op dezelfde plek tien jaar eerder het Britse leger bijna 10.000 soldaten verloor in een van de laatste nazi bloedbaden van de Tweede Wereldoorlog. Waarvoor Bernhard het spel aan de Nazi’s had weggegeven, maar ondanks zijn verraad hadden de dappere geallieerde militairen kunnen winnen, als Carrington niet was gestopt! – Pauzeer nu een moment voordat je verder leest, – om na te denken over deze significantie: Bernhard de prins van het Nederlandse volk – heeft doelbewust 10.000 jonge militairen laten sneuvelen, en veroorzaakte in de noordelijke helft van Nederland de ergste hongerwinter in de westerse wereldgeschiedenis, waarin honderdduizenden onschuldige burgers uithongerden door gebrek aan voedsel, onderdak en warmte. Het gaat mogelijk je verstand te boven – maar het bewijs is overtuigend; autoriteiten belast met de leiding en verantwoordelijkheid zijn niet te vertrouwen, toen niet en nu ook niet!

reactie XEA.nl
WANNEER KOMT ER voor deze SLACHTOFFERS een "EER HERSTEL" door de Familie!?

The Copper Prices in $USD / lb
October 10, time 00:18
Bid/Ask 3.5812 3.5819
Change -0.0210 -0.58%
Low/High 3.5796 3.6200
The Nickel Prices
October 10, time 00:00
Bid/Ask 8.4353 8.4648
Change -0.0249 -0.29%
Low/High 8.3968 8.5374

Media
Rio Tinto increases iron ore shipments in Q3, reiterates 2023 guidance.
(Kitco News) - Rio Tinto (LSE: RIO) (ASX: RIO) announced Monday that in Q3 2023, Pilbara iron ore shipments totalled 83.9 million tonnes (Q3 2022: 82.9 million tonnes) and production was 83.5 million tonnes (Q3 2022: 84.3 million tonnes).
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-10-09/Rio-Tinto-increases-iron-ore-shipments-in-Q3-reiterates-2023-guidance.html

tijd 08.54
De stille periode bij het Edelmetaal
Goud $ 1.856,50 zilver $ 21,69 en platina $ 886
De actuele koersen (kg): Goud €56.495 Zilver €660

CBS in de media
Productie industrie 8 procent lager in augustus j.l.
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in augustus 8,0 procent lager dan in augustus 2022, maakt het CBS bekend. Ook in de voorgaande maanden van 2023 kromp de productie op jaarbasis lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/productie-industrie-8-procent-lager-in-augustus

media CBS
Studieschuld opgelopen tot 28 miljard euro.
Ruim 330 duizend mensen hadden in 2023 een studieschuld van meer dan 30 duizend euro. Dat zijn er 26 duizend meer dan in 2022 en 215 duizend meer dan in 2015. Ruim 120 duizend mensen hadden een studieschuld van meer dan 50 duizend euro, en 1,8 duizend van hen hadden meer dan een ton schuld. Voor de helft van de mensen met een studieschuld is de schuld lager dan 10 duizend euro; 4 procent had minder dan 500 euro schuld. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/studieschuld-opgelopen-tot-28-miljard-euro

media CBS
Inflatie daalt naar 0,2 procent in september.
De prijsontwikkeling van energie heeft al geruime tijd een grote invloed op het verloop van de inflatie. Het CBS maakt naast het algemene inflatiecijfer ook elke maand het inflatiecijfer bekend waar de prijsontwikkelingen van energie en motorbrandstoffen zijn uitgehaald. In september was de inflatie zonder energie en motorbrandstoffen 5,5 procent. In augustus was dat 6,4 procent. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/inflatie-daalt-naar-0-2-procent-in-september
reactie XEA.nl
Medio dit jaar heeft 't CBS een noeuwe berekening gemaakt, maar de oude cijfers van 2022 NIET aangepast, dus klopt er IETS niet!

media CBS
Consumptie huishoudens groeit met 0,5 procent in augustus j.l.
De consumptiecijfers betreffen volumecijfers. Dat wil zeggen dat ze zijn gecorrigeerd voor prijsveranderingen. Daarnaast is ook voor veranderingen in de samenstelling van de koopdagen gecorrigeerd. Volgens de CBS Consumptieradar waren de omstandigheden voor de consumptie in september minder ongunstig dan in augustus. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/consumptie-huishoudens-groeit-met-0-5-procent-in-augustus

tijd 09.04
Amsterdamse beurs start positief. De AEX 732.15 +6.15 +0.85%

tijd 11.16
Wonderlijk herstel en alles is weer bij het oude af, de algoritmische systemen draaien als vanouds!! De DAX 15.373.75 +245.64 +1.62
De actuele koersen (kg): Goud €56.346 Zilver €659

tijd 11.25
Goud $ 1,858,10 zilver $ 21,75 en platina $ 886
Olie $ 86,29 de dollar euro 1,0608
1 bitcoin = 27.669 USA dollar

tijd 15.02
Oorlog of geen Oorlog
alles is weer "nieuwe", de AEX bijna 10 punten erbij op 735.99 +9.99 +1.38%
Goud % 1.854,50 zilver $ 21,21,68 en platina $ 882 Olie $ 86,05 en de dollar euro 1,0598
The Copper Prices in $USD / lb
October 10, time08:59
Bid/Ask 3.5583 3.5587
Change -0.0439 -1.22%
Low/High 3.5530 3.6200
The Nickel Prices
October 10, time 08:58
Bid/Ask 8.3648 8.3761
Change -0.0955 -1.13%
Low/High 8.3015 8.5374

media,
tijd 18.08
De AEX 738.89 +12.89 +1.78% Heineken EUR 84,58 +2,28 vol. 671.000
De Midcap 830.14 +17.45 +2.15% Air France KLM EUR 12.048 +64 ct vol 1,9 milj.
De Smallcap 1.226.64 +17.35 +1.43% ebusco EUR 4,768 +37 ct vol. 329.1`99 Een gemanipuleerde beweging dagelijks.
De Bel 20 3.540.94 +60.89 +1.75% Sofina EUR 192,30 +5,8o vol. 11.863
De CAC 7.162.43 +141.03 +2.01% Alstom EUR 13,66 +59 ct vol. 4,8 milj.
De DAX 15.423.52 +295.41 +1.95% Rheinmetall EUR 254,55 +10,90 vol. 490.0
Laat U niet teveel misleiden, want het kan best zijn, dat Rusland de Hamas steunde en aanzette tot deze actie. WANT in St. Petersburg concentreert Poetin steeds meer leger eenheden, dit kan wel eens wijzen op een inval in de drie Staten Estland, Letland & Litouwen. Zorg voor extra bescherming van UW bezittingen, daar is maar een middel, het edelmetaal en de Mijnbouwers, die ijlen achter de stijging van het edelmetaal na!

tijd 18.20
Goud $ 1859,60 zilver $ 21,82 en platina $884 Gold/Silver Ratio 85.17
Olie $ 85,94 en de dollar euro 1,0608 1 bitcoin = 27.411 USA dollar

tijd 18.22
De GOUD EUR 55.728 en zilver EUR 665

media
-NATO Member Finland on Alert as Gas Pipe Leak Seen as Sabotage
-Stocks Rise as Wall Street Dials Back Fed Wagers
-Brutality of Surprise Attack Unites Israel Around One Goal: Crush Hamas
-Americans Have Saved Hundreds of Billions More Than Previously Thought
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 18.26
De Dow 33,871.83 +267.18 +0.80%
De Nasdaq 13,646.65 +162.41 +1.20%

Lees onze toevoeging d.d. 10-10-23 bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers wordn tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.


OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!


De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!


https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?


media
-Xi Reaction to Hamas Attack Exposes China’s Limits as Peacemaker
-Bank of Italy Warns Meloni to Exercise ‘Extreme’ Fiscal Prudence
-France Resists Recession With Meager Growth, Central Bank Says
-Bank of America’s Wrong-Way Rate Bet Hurts Moynihan’s Growth Pledge
see & read more on www.bloomberg.com

De Dow 33,604.65 +197.07 +0.59%
De Nasdaq13,484.24 +52.90 +0.39%

In de Oostmarkt de volgende standen en geen zorgen!
In Japan de Nikkei 31,691.65 +696.98 +2.25%
In Hong Kong de Hang Seng 17,742.11 +224.71 +1.28%
In Australië de All Ord. 7,235.80 +78.76 +1.10%
In Singapore de Straits 3,193.37 +26.86 +0.85%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen!

WEET de politiek dat wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.


Poetin
Dat slecht 1 persoon bij een organisatie "zulk" een macht heeft en een groot deel van de wereld naar zijn hand kan zetten!!

Nogmaals: "als Trump president was gebleven van Amerika", dan had Poetin dit niet "durven" doen! Voor Trump had Poetin nog respect, niet voor "Biden"!

de agenda voor deze week.
Dinsdag 10 okt.
In de VS - Ondernemersvertrouwen mkb, Kwartaalcijfers PepsiCo

Woensdag 11 okt
In Duitsland de Inflatie

In de VS: Producentenprijzen en later in de avond de Notulen Federal Reserve

Donderdag 12 okt.
In de VS: Steunaanvragen, inflatie

Vrijdag 13 okt.
07.00 Kwartaalcijfers TomTom; kwartaalupdate NSI
BAVA CTAC in Den Bosch.
In de EU: Industriële productie (augustus)
In de VS: Kwartaalcijfers BlackRock, Citigroup, JPMorgan Chase, Wells Fargo
De Import- en exportprijzen (september) en Consumentenvertrouwen (oktober)

TOEZICHTHOUDERS
Laat UW ogen ook eens richting controles en de tijd die daar voor nodige is GAAN! en NEEM dat eens "Serieus"!
DAT missen wij, anders "sleep" ons voor de Rechter en dan zullen wij de rechter vertellen hoe de Effectenhandel weer op een nettere manier kan worden uitgevoerd.

Pensioenen
EN WAT NU ZO BIJZONDER IS!!!!
Aan dit corrupte systeem (ladder) worden straks onze PENSIOENEN aan opgehangen.

Entree Res. Yesterday

Gestuurde handel!!!
Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, het wordt eind okt. begin november 2023. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar.
Goldman blijft dagelijks een inkoper, daar is een bedoeling voor. Maar er blijken meer kopers te zijn voor het OT deel van Entree Resources! Dat kan interssant worden voor de bezitters van de aandelen Entree Resources.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming. En komen ze ook steeds dichter bij de bekendmaking van het deal van Rio Tinto, roert zich de laatste tijd flink in het koper! zie elders (d.d. 2/8/23)op de website van XEA.nl


Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

d.d. 15-09-23
Wij verwacht binnenkort nieuws bij Entree Recources, want de prijsvorming geeft ons die indruk, steeds proberen ze een "terugzet onder de C$ 1,35 e/o niet hoger dan de C$ 1,58 en dan komen er weer 5.000 shs als nieuwe verkoop opdracht in het boekje. Wie doet dit anders, dan de bemiddelaar van de opdrachtgever o.a RIO Tinto. Die hebben de warrants ook al omgewisseld.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25% het aandeel
Rio Tinto 16%

Entree Resources.
Kijk naar Entree Resources. Rio Tinto is in onderhandelingen met de Mongolische Regering en een deal is "nader'! Dan verkoop je als aandeelhouder toch niet meer!
Een markt gevoel zegt dat gewoon simpel! ER valt een premie te behalen! Het is even wachten wanneer het deal gesloten wordt!

RIO TINTO exercise warrants sept. 13 2023. op $C 0,60 and get shares of Entree Recources on 08-02-23


Equinox Yesterday vol.

Lezen is ook een vak, Equinox haalt hier een jaarlijks rente voordeel(zo lang dit loopt) uit van USA $6 miljoen en als de rente verder stijgt is er straks goedkoop omwisselen en dan wordt het rente voordeel nog beter. Wel meer aandelen, maar minder schulden. Slimme zet van R. Beaty.

Solaris Yesterday vol.

Wij vermoeden dat Richard W. met ruim 40% belang, zijn winst gaat pakken en aan 'n Chinees bedrijf Solaris zal over doen.zie bericht van heden 3 okt. 2023 ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-48828&type=toon

American Silver vol.

Door Securities lending worden veel fondsen "bespeeld"!
Edelmetalen worden doormiddel van papieren transacties gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend meer!

Edelmetalen (speciaal zilver) en andere grondstoffen (lees o.a. koper) zullen de beleggingsmarkten gaan domineren.
DAAR zijn de Westerse Effectenkredietinstelling NIET in thuis en houden daarom HUN klanten verwijderd van de beginstarts in deze branche.

Je kunt er nauwelijks TERECHT. De Giro(Lees Flatex) en de Saxo bank en soms voor wat grotere bedrijven o.a. BHP. Rio Tinto gaat dat wel.

Tijd 06.15
De Actuele koersen (kg): Goud: €56.605 - Zilver: €662

media
media,
Centrale banken blijven goud kopen in augustus, waarom daalt de goudprijs?
Toename reserves
Volgens een artikel van Krishan Gopaul voegden centrale banken 77 ton goud toe aan hun reserves, waarmee de totale hoeveelheid goud die centrale banken de afgelopen drie maanden kochten uitkomt op 219 ton. Dat betekent dat centrale banken in deze maanden meer edelmetaal kochten dan de maanden ervoor.
Netto werd er in de maanden april en mei zelfs goud verkocht. Dat gebeurde vooral doordat de Turkse centrale bank goud moest verkopen. Het land wordt geteisterd door een hele hoge inflatie. Consumenten wendden zich tot goud om hun koopkracht te beschermen, waardoor de centrale bank gedwongen werd goud te verkopen om zo het handelstekort binnen de perken te houden. lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/centrale-banken-blijven-goud-kopen-in-augustus-waarom-daalt-de-goudprijs/

tijd 06.16
Goud $ 1.861,90 zilver $ 21,76 en platina $ 888 Gold/Silver Ratio 85.53
Olie $ 85.97 en de dollar euro 1,0569 1 bitcoin = 27.623 USA dollar
Valuta's Eng Pond 0,86365 AUS$ 1,64808 C$ 1,43510 en Jap. Yen 157,070
Olie wordt nog steeds gemanipuleerd door twee landen. Sinds juni van dit jaar(2023) zijn de olieprijzen met bijna 30% gestegen, voornamelijk door productiebeperkingen in Saudi-Arabië en Rusland.
Niemand onderneemt iets. Bij de Gebr. N. & W Hunt in de zilver markt jaren 1970-80 wel! Is dat Niet vreemd! De Particulier wel de mond snoeren.

media, Cultuur onder VUUR
Iedereen is opgeschrikt door de aanval van Hamas op Israël. Beelden van kidnappings gaan de wereld over. Deze terreur vloeit rechtstreeks voort uit de islam. Ik denk aan de woorden van paus Benedictus XVI, die in zijn befaamde Regensburger Rede (2006) een Byzantijnse keizer aanhaalde:
“Laat mij zien wat Mohammed voor nieuws heeft gebracht en je zult er slechts slechte en onmenselijke dingen vinden, zoals zijn gebod om het geloof dat hij predikte te verspreiden met het zwaard.”

ga naar
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/waarom-de-wreedheden-van-hamas-niet-in-strijd-met-de-islam-zijn?cid=1934777868&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2023-10-09#main

Pim Fortuyn
De huidige Ministers en kamerleden voelen zich snel bedreigd en ook steeds meer Burgemeester.
En worden er politie huisjes bij de woningen neer gezet.
Peter R. de Vries wilde die beveiliging niet en werd (dit was te verwachten) wel afgeschoten.
Pim Fortuyn kreeg een taart met stront in zijn gezicht en werd nauwelijks bewaakt(lees beveiligd)!
Daarom is het heel vreemd dat er zo snel na de aanslag op Pim, politie met speur honden erbij waren. Onze taxatie is, "dit was geen toeval", want in de huidige wereld, (lees) politiek moet de waarheid wijken voor HUN DOEL!!
lees dit verhaal over stikstof van een deskundig en Professor op
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45478&type=toon

OM
hoe betrouwbaar zijn zij!?
Maar de "schop" moet er daar ook in! Speelt "spelletjes" en wat een "blamage"! Wat kunnen zij ongelooflijke verhalen VERZINNEN! Zaken die nauwelijks iets bijdrage, maar de partij zo "BELACHELIJK kunnen maken". Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort instanties.
Antwoord op ons bericht.
Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om een bericht te sturen omdat u geen reactie krijgt op uw (4) aangetekende brieven aan het OM te Haarlem en dit onder de aandacht te brengen. U heeft ook een WOB verzoek ingediend en hier tot op heden nog geen reactie op gekregen.
Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.
Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
D.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid
Dut bericht is van 03-08-2022 U leest 't goed 2023, niets meer iets vernomen over dit bericht.

media
’Bernhard had bewijs lidmaatschap NSDAP in eigen archief’!
Weinig historici twijfelden er nog aan, maar nu is het bewijs dat prins Bernhard lid was van de NSDAP, de partij van Adolf Hitler, wel heel overtuigend. In zijn boek De achterblijvers, dat deze woensdag verschijnt, onthult Flip Maarschalkerweerd dat hij de originele NSDAP-lidmaatschapskaart van de prins heeft gevonden. Dit schrijft NRC. Bernhard zegde het lidmaatschap op in 1936, toen hij zich verloofde met Juliana. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1184174121/bernhard-had-bewijs-lidmaatschap-nsdap-in-eigen-archief

EN OOK. een BRUG te ver!!
https://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

Prins Bernhard, de Prins der Nederlanden, was zestig jaar geleden in 1954 de eerste – en gedurende vele jaren daarna de voorzitter tijdens de oprichting van de geheime Bilderberg groep in Oosterbeek, een voorstad van Arnhem.
De eerste bijeenkomst van de Bilderberg in 1954 onder voorzitterschap van Prins Bernhard – weer ironisch – vond plaats in Oosterbeek, op zo’n 5 km afstand van de Rhijn brug in Arnhem, blijkbaar uiterst belangrijk voor ze, omdat op dezelfde plek tien jaar eerder het Britse leger bijna 10.000 soldaten verloor in een van de laatste nazi bloedbaden van de Tweede Wereldoorlog. Waarvoor Bernhard het spel aan de Nazi’s had weggegeven, maar ondanks zijn verraad hadden de dappere geallieerde militairen kunnen winnen, als Carrington niet was gestopt! – Pauzeer nu een moment voordat je verder leest, – om na te denken over deze significantie: Bernhard de prins van het Nederlandse volk – heeft doelbewust 10.000 jonge militairen laten sneuvelen, en veroorzaakte in de noordelijke helft van Nederland de ergste hongerwinter in de westerse wereldgeschiedenis, waarin honderdduizenden onschuldige burgers uithongerden door gebrek aan voedsel, onderdak en warmte. Het gaat mogelijk je verstand te boven – maar het bewijs is overtuigend; autoriteiten belast met de leiding en verantwoordelijkheid zijn niet te vertrouwen, toen niet en nu ook niet!

reactie XEA.nl
WANNEER KOMT ER voor deze SLACHTOFFERS een "EER HERSTEL" door de Familie!?

The Copper Prices in $USD / lb
October 10, time 00:18
Bid/Ask 3.5812 3.5819
Change -0.0210 -0.58%
Low/High 3.5796 3.6200
The Nickel Prices
October 10, time 00:00
Bid/Ask 8.4353 8.4648
Change -0.0249 -0.29%
Low/High 8.3968 8.5374

Media
Rio Tinto increases iron ore shipments in Q3, reiterates 2023 guidance.
(Kitco News) - Rio Tinto (LSE: RIO) (ASX: RIO) announced Monday that in Q3 2023, Pilbara iron ore shipments totalled 83.9 million tonnes (Q3 2022: 82.9 million tonnes) and production was 83.5 million tonnes (Q3 2022: 84.3 million tonnes).
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-10-09/Rio-Tinto-increases-iron-ore-shipments-in-Q3-reiterates-2023-guidance.html

tijd 08.54
De stille periode bij het Edelmetaal
Goud $ 1.856,50 zilver $ 21,69 en platina $ 886
De actuele koersen (kg): Goud €56.495 Zilver €660

CBS in de media
Productie industrie 8 procent lager in augustus j.l.
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in augustus 8,0 procent lager dan in augustus 2022, maakt het CBS bekend. Ook in de voorgaande maanden van 2023 kromp de productie op jaarbasis lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/productie-industrie-8-procent-lager-in-augustus

media CBS
Studieschuld opgelopen tot 28 miljard euro.
Ruim 330 duizend mensen hadden in 2023 een studieschuld van meer dan 30 duizend euro. Dat zijn er 26 duizend meer dan in 2022 en 215 duizend meer dan in 2015. Ruim 120 duizend mensen hadden een studieschuld van meer dan 50 duizend euro, en 1,8 duizend van hen hadden meer dan een ton schuld. Voor de helft van de mensen met een studieschuld is de schuld lager dan 10 duizend euro; 4 procent had minder dan 500 euro schuld. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/studieschuld-opgelopen-tot-28-miljard-euro

media CBS
Inflatie daalt naar 0,2 procent in september.
De prijsontwikkeling van energie heeft al geruime tijd een grote invloed op het verloop van de inflatie. Het CBS maakt naast het algemene inflatiecijfer ook elke maand het inflatiecijfer bekend waar de prijsontwikkelingen van energie en motorbrandstoffen zijn uitgehaald. In september was de inflatie zonder energie en motorbrandstoffen 5,5 procent. In augustus was dat 6,4 procent. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/inflatie-daalt-naar-0-2-procent-in-september
reactie XEA.nl
Medio dit jaar heeft 't CBS een noeuwe berekening gemaakt, maar de oude cijfers van 2022 NIET aangepast, dus klopt er IETS niet!

media CBS
Consumptie huishoudens groeit met 0,5 procent in augustus j.l.
De consumptiecijfers betreffen volumecijfers. Dat wil zeggen dat ze zijn gecorrigeerd voor prijsveranderingen. Daarnaast is ook voor veranderingen in de samenstelling van de koopdagen gecorrigeerd. Volgens de CBS Consumptieradar waren de omstandigheden voor de consumptie in september minder ongunstig dan in augustus. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/consumptie-huishoudens-groeit-met-0-5-procent-in-augustus

tijd 09.04
Amsterdamse beurs start positief. De AEX 732.15 +6.15 +0.85%

tijd 11.16
Wonderlijk herstel en alles is weer bij het oude af, de algoritmische systemen draaien als vanouds!! De DAX 15.373.75 +245.64 +1.62
De actuele koersen (kg): Goud €56.346 Zilver €659

tijd 11.25
Goud $ 1,858,10 zilver $ 21,75 en platina $ 886
Olie $ 86,29 de dollar euro 1,0608
1 bitcoin = 27.669 USA dollar

tijd 15.02
Oorlog of geen Oorlog
alles is weer "nieuwe", de AEX bijna 10 punten erbij op 735.99 +9.99 +1.38%
Goud % 1.854,50 zilver $ 21,21,68 en platina $ 882 Olie $ 86,05 en de dollar euro 1,0598
The Copper Prices in $USD / lb
October 10, time08:59
Bid/Ask 3.5583 3.5587
Change -0.0439 -1.22%
Low/High 3.5530 3.6200
The Nickel Prices
October 10, time 08:58
Bid/Ask 8.3648 8.3761
Change -0.0955 -1.13%
Low/High 8.3015 8.5374

media,
tijd 18.08
De AEX 738.89 +12.89 +1.78% Heineken EUR 84,58 +2,28 vol. 671.000
De Midcap 830.14 +17.45 +2.15% Air France KLM EUR 12.048 +64 ct vol 1,9 milj.
De Smallcap 1.226.64 +17.35 +1.43% ebusco EUR 4,768 +37 ct vol. 329.1`99 Een gemanipuleerde beweging dagelijks.
De Bel 20 3.540.94 +60.89 +1.75% Sofina EUR 192,30 +5,8o vol. 11.863
De CAC 7.162.43 +141.03 +2.01% Alstom EUR 13,66 +59 ct vol. 4,8 milj.
De DAX 15.423.52 +295.41 +1.95% Rheinmetall EUR 254,55 +10,90 vol. 490.0
Laat U niet teveel misleiden, want het kan best zijn, dat Rusland de Hamas steunde en aanzette tot deze actie. WANT in St. Petersburg concentreert Poetin steeds meer leger eenheden, dit kan wel eens wijzen op een inval in de drie Staten Estland, Letland & Litouwen. Zorg voor extra bescherming van UW bezittingen, daar is maar een middel, het edelmetaal en de Mijnbouwers, die ijlen achter de stijging van het edelmetaal na!

tijd 18.20
Goud $ 1859,60 zilver $ 21,82 en platina $884 Gold/Silver Ratio 85.17
Olie $ 85,94 en de dollar euro 1,0608 1 bitcoin = 27.411 USA dollar

tijd 18.22
De GOUD EUR 55.728 en zilver EUR 665

media
-NATO Member Finland on Alert as Gas Pipe Leak Seen as Sabotage
-Stocks Rise as Wall Street Dials Back Fed Wagers
-Brutality of Surprise Attack Unites Israel Around One Goal: Crush Hamas
-Americans Have Saved Hundreds of Billions More Than Previously Thought
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 18.26
De Dow 33,871.83 +267.18 +0.80%
De Nasdaq 13,646.65 +162.41 +1.20%

Lees onze toevoeging d.d. 10-10-23 bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers wordn tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.

OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!

De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!

https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?

media
-Xi Reaction to Hamas Attack Exposes China’s Limits as Peacemaker
-Bank of Italy Warns Meloni to Exercise ‘Extreme’ Fiscal Prudence
-France Resists Recession With Meager Growth, Central Bank Says
-Bank of America’s Wrong-Way Rate Bet Hurts Moynihan’s Growth Pledge
see & read more on www.bloomberg.com

De Dow 33,604.65 +197.07 +0.59%
De Nasdaq13,484.24 +52.90 +0.39%

In de Oostmarkt de volgende standen en geen zorgen!
In Japan de Nikkei 31,691.65 +696.98 +2.25%
In Hong Kong de Hang Seng 17,742.11 +224.71 +1.28%
In Australië de All Ord. 7,235.80 +78.76 +1.10%
In Singapore de Straits 3,193.37 +26.86 +0.85%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen!

WEET de politiek dat wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.

Poetin
Dat slecht 1 persoon bij een organisatie "zulk" een macht heeft en een groot deel van de wereld naar zijn hand kan zetten!!

Nogmaals: "als Trump president was gebleven van Amerika", dan had Poetin dit niet "durven" doen! Voor Trump had Poetin nog respect, niet voor "Biden"!

de agenda voor deze week.
Dinsdag 10 okt.
In de VS - Ondernemersvertrouwen mkb, Kwartaalcijfers PepsiCo

Woensdag 11 okt
In Duitsland de Inflatie

In de VS: Producentenprijzen en later in de avond de Notulen Federal Reserve

Donderdag 12 okt.
In de VS: Steunaanvragen, inflatie

Vrijdag 13 okt.
07.00 Kwartaalcijfers TomTom; kwartaalupdate NSI
BAVA CTAC in Den Bosch.
In de EU: Industriële productie (augustus)
In de VS: Kwartaalcijfers BlackRock, Citigroup, JPMorgan Chase, Wells Fargo
De Import- en exportprijzen (september) en Consumentenvertrouwen (oktober)

TOEZICHTHOUDERS
Laat UW ogen ook eens richting controles en de tijd die daar voor nodige is GAAN! en NEEM dat eens "Serieus"!
DAT missen wij, anders "sleep" ons voor de Rechter en dan zullen wij de rechter vertellen hoe de Effectenhandel weer op een nettere manier kan worden uitgevoerd.

Pensioenen
EN WAT NU ZO BIJZONDER IS!!!!
Aan dit corrupte systeem (ladder) worden straks onze PENSIOENEN aan opgehangen.

Entree Res. Yesterday

Gestuurde handel!!!
Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, het wordt eind okt. begin november 2023. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar. Goldman blijft dagelijks een inkoper, daar is een bedoeling voor. Maar er blijken meer kopers te zijn voor het OT deel van Entree Resources! Dat kan interssant worden voor de bezitters van de aandelen Entree Resources.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming. En komen ze ook steeds dichter bij de bekendmaking van het deal van Rio Tinto, roert zich de laatste tijd flink in het koper! zie elders (d.d. 2/8/23)op de website van XEA.nl

Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

d.d. 15-09-23
Wij verwacht binnenkort nieuws bij Entree Recources, want de prijsvorming geeft ons die indruk, steeds proberen ze een "terugzet onder de C$ 1,35 e/o niet hoger dan de C$ 1,58 en dan komen er weer 5.000 shs als nieuwe verkoop opdracht in het boekje. Wie doet dit anders, dan de bemiddelaar van de opdrachtgever o.a RIO Tinto. Die hebben de warrants ook al omgewisseld.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25% het aandeel
Rio Tinto 16%

Entree Resources.
Kijk naar Entree Resources. Rio Tinto is in onderhandelingen met de Mongolische Regering en een deal is "nader'! Dan verkoop je als aandeelhouder toch niet meer!
Een markt gevoel zegt dat gewoon simpel! ER valt een premie te behalen! Het is even wachten wanneer het deal gesloten wordt!

RIO TINTO exercise warrants sept. 13 2023. op $C 0,60 and get shares of Entree Recources on 08-02-23

Equinox Yesterday vol.

Lezen is ook een vak, Equinox haalt hier een jaarlijks rente voordeel(zo lang dit loopt) uit van USA $6 miljoen en als de rente verder stijgt is er straks goedkoop omwisselen en dan wordt het rente voordeel nog beter. Wel meer aandelen, maar minder schulden. Slimme zet van R. Beaty.

Solaris Yesterday vol.

Wij vermoeden dat Richard W. met ruim 40% belang, zijn winst gaat pakken en aan 'n Chinees bedrijf Solaris zal over doen.zie bericht van heden 3 okt. 2023 ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-48828&type=toon

American Silver vol.

Door Securities lending worden veel fondsen "bespeeld"!
Edelmetalen worden doormiddel van papieren transacties gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend meer!

Edelmetalen (speciaal zilver) en andere grondstoffen (lees o.a. koper) zullen de beleggingsmarkten gaan domineren.
DAAR zijn de Westerse Effectenkredietinstelling NIET in thuis en houden daarom HUN klanten verwijderd van de beginstarts in deze branche.

Je kunt er nauwelijks TERECHT. De Giro(Lees Flatex) en de Saxo bank en soms voor wat grotere bedrijven o.a. BHP. Rio Tinto gaat dat wel.

Tijd 06.15
De Actuele koersen (kg): Goud: €56.605 - Zilver: €662

media
media,
Centrale banken blijven goud kopen in augustus, waarom daalt de goudprijs?
Toename reserves
Volgens een artikel van Krishan Gopaul voegden centrale banken 77 ton goud toe aan hun reserves, waarmee de totale hoeveelheid goud die centrale banken de afgelopen drie maanden kochten uitkomt op 219 ton. Dat betekent dat centrale banken in deze maanden meer edelmetaal kochten dan de maanden ervoor.
Netto werd er in de maanden april en mei zelfs goud verkocht. Dat gebeurde vooral doordat de Turkse centrale bank goud moest verkopen. Het land wordt geteisterd door een hele hoge inflatie. Consumenten wendden zich tot goud om hun koopkracht te beschermen, waardoor de centrale bank gedwongen werd goud te verkopen om zo het handelstekort binnen de perken te houden. lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/centrale-banken-blijven-goud-kopen-in-augustus-waarom-daalt-de-goudprijs/

tijd 06.16
Goud $ 1.861,90 zilver $ 21,76 en platina $ 888 Gold/Silver Ratio 85.53
Olie $ 85.97 en de dollar euro 1,0569 1 bitcoin = 27.623 USA dollar
Valuta's Eng Pond 0,86365 AUS$ 1,64808 C$ 1,43510 en Jap. Yen 157,070
Olie wordt nog steeds gemanipuleerd door twee landen. Sinds juni van dit jaar(2023) zijn de olieprijzen met bijna 30% gestegen, voornamelijk door productiebeperkingen in Saudi-Arabië en Rusland.
Niemand onderneemt iets. Bij de Gebr. N. & W Hunt in de zilver markt jaren 1970-80 wel! Is dat Niet vreemd! De Particulier wel de mond snoeren.

media, Cultuur onder VUUR
Iedereen is opgeschrikt door de aanval van Hamas op Israël. Beelden van kidnappings gaan de wereld over. Deze terreur vloeit rechtstreeks voort uit de islam. Ik denk aan de woorden van paus Benedictus XVI, die in zijn befaamde Regensburger Rede (2006) een Byzantijnse keizer aanhaalde:
“Laat mij zien wat Mohammed voor nieuws heeft gebracht en je zult er slechts slechte en onmenselijke dingen vinden, zoals zijn gebod om het geloof dat hij predikte te verspreiden met het zwaard.”
ga naar
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/waarom-de-wreedheden-van-hamas-niet-in-strijd-met-de-islam-zijn?cid=1934777868&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2023-10-09#main

Pim Fortuyn
De huidige Ministers en kamerleden voelen zich snel bedreigd en ook steeds meer Burgemeester.
En worden er politie huisjes bij de woningen neer gezet.
Peter R. de Vries wilde die beveiliging niet en werd (dit was te verwachten) wel afgeschoten.
Pim Fortuyn kreeg een taart met stront in zijn gezicht en werd nauwelijks bewaakt(lees beveiligd)!
Daarom is het heel vreemd dat er zo snel na de aanslag op Pim, politie met speur honden erbij waren. Onze taxatie is, "dit was geen toeval", want in de huidige wereld, (lees) politiek moet de waarheid wijken voor HUN DOEL!!
lees dit verhaal over stikstof van een deskundig en Professor op
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45478&type=toon

OM
hoe betrouwbaar zijn zij!?
Maar de "schop" moet er daar ook in! Speelt "spelletjes" en wat een "blamage"! Wat kunnen zij ongelooflijke verhalen VERZINNEN! Zaken die nauwelijks iets bijdrage, maar de partij zo "BELACHELIJK kunnen maken". Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort instanties.
Antwoord op ons bericht.
Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om een bericht te sturen omdat u geen reactie krijgt op uw (4) aangetekende brieven aan het OM te Haarlem en dit onder de aandacht te brengen. U heeft ook een WOB verzoek ingediend en hier tot op heden nog geen reactie op gekregen.
Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.
Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
D.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid
Dut bericht is van 03-08-2022 U leest 't goed 2023, niets meer iets vernomen over dit bericht.

media
’Bernhard had bewijs lidmaatschap NSDAP in eigen archief’!
Weinig historici twijfelden er nog aan, maar nu is het bewijs dat prins Bernhard lid was van de NSDAP, de partij van Adolf Hitler, wel heel overtuigend. In zijn boek De achterblijvers, dat deze woensdag verschijnt, onthult Flip Maarschalkerweerd dat hij de originele NSDAP-lidmaatschapskaart van de prins heeft gevonden. Dit schrijft NRC. Bernhard zegde het lidmaatschap op in 1936, toen hij zich verloofde met Juliana. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1184174121/bernhard-had-bewijs-lidmaatschap-nsdap-in-eigen-archief

EN OOK. een BRUG te ver!!
https://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

Prins Bernhard, de Prins der Nederlanden, was zestig jaar geleden in 1954 de eerste – en gedurende vele jaren daarna de voorzitter tijdens de oprichting van de geheime Bilderberg groep in Oosterbeek, een voorstad van Arnhem.
De eerste bijeenkomst van de Bilderberg in 1954 onder voorzitterschap van Prins Bernhard – weer ironisch – vond plaats in Oosterbeek, op zo’n 5 km afstand van de Rhijn brug in Arnhem, blijkbaar uiterst belangrijk voor ze, omdat op dezelfde plek tien jaar eerder het Britse leger bijna 10.000 soldaten verloor in een van de laatste nazi bloedbaden van de Tweede Wereldoorlog. Waarvoor Bernhard het spel aan de Nazi’s had weggegeven, maar ondanks zijn verraad hadden de dappere geallieerde militairen kunnen winnen, als Carrington niet was gestopt! – Pauzeer nu een moment voordat je verder leest, – om na te denken over deze significantie: Bernhard de prins van het Nederlandse volk – heeft doelbewust 10.000 jonge militairen laten sneuvelen, en veroorzaakte in de noordelijke helft van Nederland de ergste hongerwinter in de westerse wereldgeschiedenis, waarin honderdduizenden onschuldige burgers uithongerden door gebrek aan voedsel, onderdak en warmte. Het gaat mogelijk je verstand te boven – maar het bewijs is overtuigend; autoriteiten belast met de leiding en verantwoordelijkheid zijn niet te vertrouwen, toen niet en nu ook niet!

reactie XEA.nl
WANNEER KOMT ER voor deze SLACHTOFFERS een "EER HERSTEL" door de Familie!?

The Copper Prices in $USD / lb
October 10, time 00:18
Bid/Ask 3.5812 3.5819
Change -0.0210 -0.58%
Low/High 3.5796 3.6200
The Nickel Prices
October 10, time 00:00
Bid/Ask 8.4353 8.4648
Change -0.0249 -0.29%
Low/High 8.3968 8.5374

Media
Rio Tinto increases iron ore shipments in Q3, reiterates 2023 guidance.
(Kitco News) - Rio Tinto (LSE: RIO) (ASX: RIO) announced Monday that in Q3 2023, Pilbara iron ore shipments totalled 83.9 million tonnes (Q3 2022: 82.9 million tonnes) and production was 83.5 million tonnes (Q3 2022: 84.3 million tonnes).
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-10-09/Rio-Tinto-increases-iron-ore-shipments-in-Q3-reiterates-2023-guidance.html

tijd 08.54
De stille periode bij het Edelmetaal
Goud $ 1.856,50 zilver $ 21,69 en platina $ 886
De actuele koersen (kg): Goud €56.495 Zilver €660

CBS in de media
Productie industrie 8 procent lager in augustus j.l.
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in augustus 8,0 procent lager dan in augustus 2022, maakt het CBS bekend. Ook in de voorgaande maanden van 2023 kromp de productie op jaarbasis lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/productie-industrie-8-procent-lager-in-augustus

media CBS
Studieschuld opgelopen tot 28 miljard euro.
Ruim 330 duizend mensen hadden in 2023 een studieschuld van meer dan 30 duizend euro. Dat zijn er 26 duizend meer dan in 2022 en 215 duizend meer dan in 2015. Ruim 120 duizend mensen hadden een studieschuld van meer dan 50 duizend euro, en 1,8 duizend van hen hadden meer dan een ton schuld. Voor de helft van de mensen met een studieschuld is de schuld lager dan 10 duizend euro; 4 procent had minder dan 500 euro schuld. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/studieschuld-opgelopen-tot-28-miljard-euro

media CBS
Inflatie daalt naar 0,2 procent in september.
De prijsontwikkeling van energie heeft al geruime tijd een grote invloed op het verloop van de inflatie. Het CBS maakt naast het algemene inflatiecijfer ook elke maand het inflatiecijfer bekend waar de prijsontwikkelingen van energie en motorbrandstoffen zijn uitgehaald. In september was de inflatie zonder energie en motorbrandstoffen 5,5 procent. In augustus was dat 6,4 procent. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/inflatie-daalt-naar-0-2-procent-in-september
reactie XEA.nl
Medio dit jaar heeft 't CBS een noeuwe berekening gemaakt, maar de oude cijfers van 2022 NIET aangepast, dus klopt er IETS niet!

media CBS
Consumptie huishoudens groeit met 0,5 procent in augustus j.l.
De consumptiecijfers betreffen volumecijfers. Dat wil zeggen dat ze zijn gecorrigeerd voor prijsveranderingen. Daarnaast is ook voor veranderingen in de samenstelling van de koopdagen gecorrigeerd. Volgens de CBS Consumptieradar waren de omstandigheden voor de consumptie in september minder ongunstig dan in augustus. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/41/consumptie-huishoudens-groeit-met-0-5-procent-in-augustus

tijd 09.04
Amsterdamse beurs start positief. De AEX 732.15 +6.15 +0.85%

tijd 11.16
Wonderlijk herstel en alles is weer bij het oude af, de algoritmische systemen draaien als vanouds!! De DAX 15.373.75 +245.64 +1.62
De actuele koersen (kg): Goud €56.346 Zilver €659

tijd 11.25
Goud $ 1,858,10 zilver $ 21,75 en platina $ 886
Olie $ 86,29 de dollar euro 1,0608
1 bitcoin = 27.669 USA dollar

tijd 15.02
Oorlog of geen Oorlog
alles is weer "nieuwe", de AEX bijna 10 punten erbij op 735.99 +9.99 +1.38%
Goud % 1.854,50 zilver $ 21,21,68 en platina $ 882 Olie $ 86,05 en de dollar euro 1,0598
The Copper Prices in $USD / lb
October 10, time08:59
Bid/Ask 3.5583 3.5587
Change -0.0439 -1.22%
Low/High 3.5530 3.6200
The Nickel Prices
October 10, time 08:58
Bid/Ask 8.3648 8.3761
Change -0.0955 -1.13%
Low/High 8.3015 8.5374

media,
tijd 18.08
De AEX 738.89 +12.89 +1.78% Heineken EUR 84,58 +2,28 vol. 671.000
De Midcap 830.14 +17.45 +2.15% Air France KLM EUR 12.048 +64 ct vol 1,9 milj.
De Smallcap 1.226.64 +17.35 +1.43% ebusco EUR 4,768 +37 ct vol. 329.1`99 Een gemanipuleerde beweging dagelijks.
De Bel 20 3.540.94 +60.89 +1.75% Sofina EUR 192,30 +5,8o vol. 11.863
De CAC 7.162.43 +141.03 +2.01% Alstom EUR 13,66 +59 ct vol. 4,8 milj.
De DAX 15.423.52 +295.41 +1.95% Rheinmetall EUR 254,55 +10,90 vol. 490.0
Laat U niet teveel misleiden, want het kan best zijn, dat Rusland de Hamas steunde en aanzette tot deze actie. WANT in St. Petersburg concentreert Poetin steeds meer leger eenheden, dit kan wel eens wijzen op een inval in de drie Staten Estland, Letland & Litouwen. Zorg voor extra bescherming van UW bezittingen, daar is maar een middel, het edelmetaal en de Mijnbouwers, die ijlen achter de stijging van het edelmetaal na!

tijd 18.20
Goud $ 1859,60 zilver $ 21,82 en platina $884 Gold/Silver Ratio 85.17
Olie $ 85,94 en de dollar euro 1,0608 1 bitcoin = 27.411 USA dollar

tijd 18.22
De GOUD EUR 55.728 en zilver EUR 665

media
-NATO Member Finland on Alert as Gas Pipe Leak Seen as Sabotage
-Stocks Rise as Wall Street Dials Back Fed Wagers
-Brutality of Surprise Attack Unites Israel Around One Goal: Crush Hamas
-Americans Have Saved Hundreds of Billions More Than Previously Thought
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 18.26
De Dow 33,871.83 +267.18 +0.80%
De Nasdaq 13,646.65 +162.41 +1.20%

Lees onze toevoeging d.d. 10-10-23 bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal"
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers worden tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.

OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

plaatsing d.d. 24 september 2023
zaak HAA 20/1149 een dossier van 3,2 cm uit het proces gelaten. Dat juist belangrijk is voor deze zaak HAA 21/3191
Deze ZAAK gaat het OM Haarlem GATE heten. EEN BLAMAGE VOOR RECHTSSTAAT IN NEDERLAND!

De heer B. van het OM te Haarlem heeft
09-03-2020 08 04 het dossier HAA 20/1149 uitgedraaid. Maar't is niet naar de RAAD van State opgestuurd.

Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
ga naar en overtuig Uzelf over deze schandelijke vorm van "rechtspreken"!
Dan vraag je een herziening aan, moet je allerlei zaken weer opnieuw inleveren en komt er aan hetzelfde dossier een andere dossier nummer te hangen EN jawel!! Weer EUR 274 kosten te betalen. Dan lijkt 't weer een andere zaak en dit verklaart, dat er "dossiers" zoek raken.

Nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.
Lees die wij er uitgebreid vandaag aan toegevoegd hebben!

https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

DIT IS DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND?
Wij hadden een ander beeldvorming van de RAAD van STATE.
DEZE rechter V. was niet ONAFHANKELIJK, WIE stopt deze Rechter V.!?

media
-Xi Reaction to Hamas Attack Exposes China’s Limits as Peacemaker
-Bank of Italy Warns Meloni to Exercise ‘Extreme’ Fiscal Prudence
-France Resists Recession With Meager Growth, Central Bank Says
-Bank of America’s Wrong-Way Rate Bet Hurts Moynihan’s Growth Pledge
see & read more on www.bloomberg.com

De Dow 33,604.65 +197.07 +0.59%
De Nasdaq13,484.24 +52.90 +0.39%

In de Oostmarkt de volgende standen en geen zorgen!
In Japan de Nikkei 31,691.65 +696.98 +2.25%
In Hong Kong de Hang Seng 17,742.11 +224.71 +1.28%
In Australië de All Ord. 7,235.80 +78.76 +1.10%
In Singapore de Straits 3,193.37 +26.86 +0.85%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen!

WEET de politiek dat wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.

Poetin
Dat slecht 1 persoon bij een organisatie "zulk" een macht heeft en een groot deel van de wereld naar zijn hand kan zetten!!

Nogmaals: "als Trump president was gebleven van Amerika", dan had Poetin dit niet "durven" doen! Voor Trump had Poetin nog respect, niet voor "Biden"!

de agenda voor deze week.
Dinsdag 10 okt.
In de VS - Ondernemersvertrouwen mkb, Kwartaalcijfers PepsiCo

Woensdag 11 okt
In Duitsland de Inflatie

In de VS: Producentenprijzen en later in de avond de Notulen Federal Reserve

Donderdag 12 okt.
In de VS: Steunaanvragen, inflatie

Vrijdag 13 okt.
07.00 Kwartaalcijfers TomTom; kwartaalupdate NSI
BAVA CTAC in Den Bosch.
In de EU: Industriële productie (augustus)
In de VS: Kwartaalcijfers BlackRock, Citigroup, JPMorgan Chase, Wells Fargo
De Import- en exportprijzen (september) en Consumentenvertrouwen (oktober)

TOEZICHTHOUDERS
Laat UW ogen ook eens richting controles en de tijd die daar voor nodige is GAAN! en NEEM dat eens "Serieus"!
DAT missen wij, andersBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL